Χαραλαμπίδης μέχρι νεοτέρας στον Αστέρα Τρίπολης

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Χαραλαμπίδης μέχρι νεοτέρας στον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης της Κ20 είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει άμεσα τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο μέχρι να αποφασιστεί ποιος τελικά θα είναι ο επόμενος προπονητής που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας.

Μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό με 5-0, ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ήδη ξεκίνησαν φήμες για τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά η εν λόγω περίπτωση δεν φαίνεται να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Προς το παρόν ο Απόστολος Χαραλαμπίδης από την Κ20 θα προπονήσει την ομάδα και φυσικά αναμένεται να γίνει γνωστό το όνομα που θα αντικαταστήσει τον «Ελέ».

Ο Χαραλαμπίδης έχει εμπειρία από αρκετές ομάδες, έχοντας κάτσει στον πάγκο ομάδων όπως τα Τρίκαλα, η Καλλιθέα, η Βέροια, ο Ιωνικός, η Καβάλα, η Νίκη Βόλου και άλλες αρκετές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα