ΠΑΟΚ: Πέντε απουσίες, επιστροφή Πέλκα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Πέντε απουσίες, επιστροφή Πέλκα

bet365

Πολλά και σημαντικά προβλήματα έχει ο ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τη Βέροια το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας για την 21η αγωνιστική της Super League.

Εκτός από τους τιμωρημένους Λέοβατς και Μυστακίδη, που δηλώθηκαν να εκτίσουν τη μία αγωνιστική στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, ενώ τόσο ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, όσο και ο Ζέλικο Μπρικτς έμειναν εκτός αποστολής λόγω προβλημάτων.

Ο Ισπανός αμυντικός έμεινε προληπτικά εκτός αποστολής, λόγω αιματώματος στο μηρό από χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τη Σάλκε, ενώ ο Σέρβος τερματοφύλακας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και αποκλείστηκε από τη 19αδα του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τη Βέροια.

Αντίθετα, μετά τον τραυματισμό του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Δημήτρης Πέλκας επιστρέφει στην αποστολή και είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς, που είναι υποχρεωμένος να κάνει πολλές και σημαντικές αλλαγές στα πλάνα του.

Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τη Βέροια περιελάμβανε δουλειά στα τελειώματα έπειτα από ομαδική συνδυαστική κίνηση και τακτική. Παράλληλα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν εξάσκηση στην αντιμετώπιση κι εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς είναι οι: Γλύκος, Σιαμπάνης, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Χαρίσης, Κάτσε, Σάχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ουάρντα, Κάμπος , Ενρίκε, Αθανασιάδης, Πρίγιοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα