Για αυτό είναι πιο δύσκολο από το παιχνίδι του κυπέλλου!

Για αυτό είναι πιο δύσκολο από το παιχνίδι του κυπέλλου!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Για αυτό είναι πιο δύσκολο από το παιχνίδι του κυπέλλου!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξηγεί για ποιους λόγους το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη θα είναι πολύ πιο δύσκολο για τον Παναθηναϊκό από το αντίστοιχο του κυπέλλου πριν λίγες ημέρες στη Λεωφόρο.

To παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη δεν θα έχει καμία σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων. Και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Κατά πρώτον ο Παναθηναϊκός παίζει εκτός έδρας και φέτος μακριά από την Λεωφόρο δεν τα πάει καθόλου καλά. Oι δύο νίκες σε 10 παιχνίδια καταδεικνύουν το πρόβλημα. Η μία έγινε στην Λιβαδειά , όταν ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 στην αρχή του πρωταθλήματος και η άλλη έγινε στο Περιστέρι σε βάρος του Ατρομήτου, όταν οι «πράσινοι» νίκησαν με 1-0 σε ένα παιχνίδι, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Στα άλλα 8 παιχνίδια η ομάδα έχει φέρει έξι ισοπαλίες και έχει δύο ήττες. Μία στα Χανιά από τον Πλατανιά και άλλη μία στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό.

Άρα ο Παναθηναϊκός καλείται στην Τρίπολη να δείξει, αν η βελτίωση, που έχει φανεί στα τελευταία παιχνίδια θα συνεχιστεί και εκτός έδρας. Δεν θα είναι εύκολο. Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό. Άλλος ένας λόγος είναι ότι ο Αστέρας θα παίξει σίγουρα πιο προσεχτικά και πιστεύω θα γεμίσει το κέντρο του με στόχο να ελέγχει το παιχνίδι και τις επιθέσεις του Παναθηναϊκού και να μην δέχεται όλη την πίεση η αδύναμη άμυνά του.

Εκτός όλων των άλλων ο Αστέρας έχασε στο τελευταίο του παιχνίδι στην Τρίπολη από τον Ατρόμητο με 1-0 την προηγούμενη εβδομάδα και αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα του εντός έδρας στα 10 παιχνίδια, που έχει δώσει. Θα κάνει την τρίτη ήττα και την δεύτερη συνεχόμενη στην έδρα του μέσα σε οκτώ ημέρες; Δύσκολο είναι, για αυτό και λέω ότι το ματς αυτό για τον Παναθηναϊκό θα είναι από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας που έχει να δώσει στη συνέχεια.

Για να μπορέσει να το κερδίσει θα πρέπει να κάνει ευκαιρίες και να βάλει πάνω από ένα γκολ, αλλά και από την άλλη να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και στην αμυντική λειτουργία. Λέω, ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να βάλει πάνω από ένα γκολ για να κερδίσει, διότι και στην Κέρκυρα και στα Γιάννενα δέχθηκε γκολ (στα δύο τελευταία εκτός έδρας) και διότι ο Αστέρας είναι ομάδα, που κάνει ευκαιρίες και είναι δύσκολο σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα του να μείνει στο μηδέν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.