Ελιουνούσι: «Είμαι καλά και μπορώ να παίξω με ΑΕΚ»

Ελιουνούσι: «Είμαι καλά και μπορώ να παίξω με ΑΕΚ»

Ο Ελιουνούσι μιλώντας στη Νορβηγία τόνισε πως είναι έτοιμος για ΑΕΚ. Πιέζει να αγωνιστεί ο Ιντέγε αλλά έχει βάσιμες πιθανότητες ο Καρίμ. Αποφασίζει ο Μπέντο για Μάρτινς, Φιγκέϊρας και Φορτούνη.

Ελιουνούσι: «Είμαι καλά και μπορώ να παίξω με ΑΕΚ»
Ο Ελιουνούσι μίλησε στη Dagbladet για:
 
Την κατάστασή του ενόψει ΑΕΚ: Απλά κάνω καλή θεραπεία πριν αρχίσω τις ασκήσεις. Είμαι όμως καλά και θα είμαι πίσω για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ. Έχω επανέλθει και θα μπορώ να βοηθήσω σε αυτήν την μεγάλη... μάχη. Θα είναι πολύ σημαντικό και μία σπουδαία εμπειρία. Περιμένουν πάνω από 60.000 κόσμο στις εξέδρες.
 
Την ζωή και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: Παίρνω αρκετό χρόνο συμμετοχής και το απολαμβάνω στον σύλλογο και με τους συμπαίκτες μου. Επιπλέον, η ζωή στη χώρα είναι πολύ καλή. Έχει καλό φαγητό και ωραίο καιρό.
 
Τον Ομάρ: Πρόσφατα μίλησα μαζί του. Ήταν τότε που η Χαλ πήγαινε σε προπονητικό κέντρο στο Οπόρτο. Δεν είχε δοκιμαστεί κατάλληλα όταν ήταν στην Αγγλία πρόσφατα. Χαίρομαι για αυτόν. Μου έλειπε την πρώτη εβδομάδα, αλλά τώρα όλα είναι καλά.
 
Το ενδεχόμενο να παίξει ο ίδιος κάποτε στην Αγγλία: Ποτέ δεν είχα το μεγάλο όνειρο να πάω στην Premier League, αλλά δεν λες όχι σε περίπτωση που έρθει κάποια πρόταση από εκεί. Όλοι θέλουν να παίξουν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και η Premier League είναι ίσως το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα. Αλλά δεν το σκέφτομαι τόσο πολύ. Πάω πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Πιθανότατα να πρέπει να σκοράρω 15 γκολ στο πρωτάθλημα για να προκαλέσω το ενδιαφέρον. Αλλά είμαι καλά εδώ. Πολύ καλά. Περνάω πολύ καλά και παίζω διαρκώς.
 
ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΙΜ, Ο ΙΝΤΕΓΕ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙ
 
Ουσιαστικά η ημέρα αποφάσεων για τον Μπέντο θα είναι το Σάββατο. Τότε θα κριθεί το τι μέλλει γενέσθαι με Ιντέγε, Φορτούνη, Μάρτινς και Φιγκέϊρας αλλά και τον Ελιουνούσι.
 
Ο Ιντέγε θέλει πολύ να παίξει με ΑΕΚ και πιέζει αλλά είναι ιδιαίτερα πιθανό και ίσως το πιο πιθανό να προφυλαχθεί ενόψει της ρεβάνς με Οσμανλισπόρ. Με αυτό το status ο Ανσαριφάρντ έχει βάσιμες πιθανότητες για βασικός με ΑΕΚ.

Best of internet