Μάνταλος: «Χρωστάμε μια μεγάλη νίκη»!

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Μάνταλος: «Χρωστάμε μια μεγάλη νίκη»!

Μάνταλος: «Χρωστάμε μια μεγάλη νίκη»!

Ο «Καπιτάνο» της ΑΕΚ μίλησε για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» και εξήγησε γιατί δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την κατάκτηση της νίκης.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι της Κυριακής του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και όπως είναι γνωστό τούτες τις μέρες πρωταγωνιστούν οι δηλώσεις των προπονητών και των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων. Οι φίλοι της ΄Ενωσης που θα βρεθούν στο γήπεδο θα 'χουν τη δυνατότητα να διαβάσουν μια συνέντευξη του αρχηγού της αγαπημένης τους ομάδας.

Κι αυτό διότι ο Πέτρος Μάνταλοςμίλησε και φυσικά φιλοξενείται στο εξώφυλλο του official match programme της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εννοείται πως βασικό αντικείμενο της συνέντευξης είναι το συγκεκριμένο ματς, ενώ στον τίτλο υπογραμμίζεται όπως μπορείτε να διακρίνεται στη σχετική φωτογραφία: «Χρωστάμε μία μεγάλη νίκη».

Mεταξύ άλλων ο αρχηγός της ΑΕΚ υποστηρίζει στη συνέντευξή του: «Το ντέρμπι της Κυριακής είναι για εμάς πολύ σημαντικό, όχι γιατί απέναντί μας έχουμε τον Ολυμπιακό, αλλά γιατί δεν έχουμε άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών. Αυτός ο παράγοντας είναι που κάνει ακόμα πιο καθοριστικό το ματς για εμάς», τα υπόλοιπα στο γήπεδο...

Best of internet