Εδώ Θεσσαλονίκη: Να βλέπει μπάλα ο Τσακαλώτος ή να μη βλέπει;

Χρήστος Κιούσης Χρήστος Κιούσης
Εδώ Θεσσαλονίκη: Να βλέπει μπάλα ο Τσακαλώτος ή να μη βλέπει;

bet365

Το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου, όπως το διατυπώνει ο Χρήστος Κιούσης, δεν έχει να κάνει με το κλείσιμο της ελληνικής αξιολόγησης, αλλά με το “δικαίωμα” του ΥΠ.ΟΙΚ. να ζει ανάμεσά μας.

Η υποκρισία μερικές φορές είναι παχύρρευστη. Το θεαθήναι επίσης. Αφού λύσαμε όλα τα σοβαρά, πιάσαμε και τα παραπολιτικά, να βγάλουμε λαγό εκεί! Βούηξαν τα μέσα για τον Τσακαλώτο, που πήρε αεροπλάνο κι ανέβηκε Τούμπα να δει τον ΠΑΟΚ. Βούηξαν επίσης γιατί τον είδε από τη σουίτα του Ιβάν και αργότερα, γιατί βρέθηκε με τον Ιβάν στο Μακεδονία Παλάς. Ανακαλύψαμε λοιπόν την πιθανότητα διαπλοκής, τώρα που ο Ιβάν πάει για το λιμάνι και οι γαλάζιοι ανεβάζουν το θέμα όσο ψηλότερα γίνεται. Θέλετε να μιλήσουμε για συμβολισμό ή για την ουσία;

Ας μιλήσουμε μια φορά για την ουσία αν γίνεται. Δε φαντάζεστε περισσότερες δυνατότητες διαπλοκής πίσω από τις κλειστές πόρτες; Ξέρετε με ποιους πήγαινε γήπεδο ο Χριστοφοράκος; Ποιούς φόρτωνε στο αεροπλάνο και τους πήγαινε στο final 4 του Βερολίνου; Τον Τσίπρα με τον Ψυχάρη και τη γάτα Ιμαλαΐων τους είδατε ποτέ στο γήπεδο; Νομίζετε συζητούσαν για τον Τύπο και την Τέχνη του Μεγάρου Μουσικής; Με ποιους άλλους λέτε να να έχει βρεθεί για τα ζητήματά του ο Ιβάν Σαββίδης ή πιστεύετε ότι βρέθηκε μόνο με τον Τσακαλώτο; Έχετε παρακολουθήσει από κοντά συνέντευξη τύπου του Ιβάν; Παρόντες από όλα σχεδόν τα κόμματα εξουσίας και μη, πολιτικοί και πολιτικάντηδες που στριμώχνονται για να είναι δίπλα του, πρώτη μούρη στα πλάνα και στις φωτογραφίες.

Ο Τσακαλώτος πήγε πρώτη μούρη στο Καβούρι στη σουίτα του Ιβάν, γιατί απλά δε νιώθει. Αν αύριο σκάσει μια σκανδαλάρα δεν καταλαβαίνει, ότι είχε νόημα να υπήρχε μια απόσταση μεταξύ τους. Αλλά και που να πάει; Στους επισήμους ή στην 4Α ; Στους επισήμους μπορεί και να του την έπεφταν, όλοι αυτοί που απέμειναν επιχειρηματίες στην Ελλάδα και τους γδέρνει με 70 %. Στη Θύρα 4 πόσους ανέργους θα έβρισκε ή παιδάκια των 400 ευρώ, αυτός που ευαγγελιζόταν βασικό μισθό 751; Άρα τι του μένει για να δει την ΠΑΟΚάρα; Ή η σουίτα του Ιβάν, ή να φορέσει τη στολή της μασκότ, Τσικνοπέμπτη γαρ, χορεύοντας ζεμπεκιά στο κέντρο της Τούμπας το “Μαγκιά μου που 'μαι ΠΑΟΚτζης, μαγκιά μου, μαγκιά μου”

Αλλά κι εμείς... Τόσους λόγους έχουμε να τους κράζουμε, στο ότι βρήκε χρόνο να πάει γήπεδο κολλήσαμε; Μακάρι να ήταν τίποτα φυσιολογικοί άνθρωποι που πάνε γήπεδο, που στέκονται στην ουρά για εισιτήριο στο σινεμά, που παρακολουθούν συναυλίες κλπ κλπ Αμ δεν είναι.... Ούτε αυτοί, ούτε οι προηγούμενοι, ούτε οι επόμενοι... Είναι πολιτικοί. Κάτι εφάμιλλο του “εξωγήινοι”. Τους αρέσει όμως μωρέ να παριστάνουν τους κοινούς θνητούς, να συναγελάζονται με τους μεροκαματιάρηδες και να βγάζουν και καμιά selfie, αν βρεθεί κάνας λοβοτομημένος πρόχειρος.

Πάντως οι φίλοι μου ΠΑΟΚτζήδες σήμερα το πρωί, γκάντεμη τον ανέβαζαν τον Ευκλείδη, γρουσούζη τον κατέβαζαν. Persona non grata στην Τούμπα, προτείνω στο Αλαφούζο να του παραχωρήσει σουίτα στη Λεωφόρο στα play offs, όταν κατέβει ο Δικέφαλος. Μια χαρά την είχε κουρδίσει την ομάδα ο Ίβιτς, πάτησε Τούμπα ο Τσακαλώτος και έμοιαζε ο ΠΑΟΚ με την ελληνική διαπραγματευτική αποστολή μετά από Eurogroup.

Κατά τα λοιπά περιμένω να μυρίσω αύριο λίγο Nick Gallis Hall μαζί με τους χαμουτζήδες Παπανδρέου (χαχα) και Κούβαρη, παρακολουθώ με ζήλια όσα συμβαίνουν στο πολιτισμένο final 8 του Κυπέλλου Ισπανίας και ξερογλείφομαι μπροστά στην οθόνη του gazzetta με τις ανταποκρίσεις Καλκαβούρα και Τσίγκα. Αλήθεια είστε καθόλου προληπτικοί; Κάθε πρωί που ξυπνάω, μπαίνω στο gazzetta με την αγωνία να είναι ο Γιάννης καλά με τόσο λιβάνισμα και μάτι που τρώει ... Αναρωτιούνται διαβάζω οι άνθρωποι της Σαραγόσα, πως χάσαμε τέτοιο κελεπούρι και δεν αγωνίστηκε ΠΟΤΕ στην ελληνική Α1. Είναι η άβολη στιγμή που πρέπει να του εξηγήσεις, ότι εδώ τα αντανακλαστικά μας δουλεύουν για διοικητικές ανακοινώσεις κι εμετικά πρωτοσέλιδα κι όχι τόσο για scouting...

Καλό Τελικό εύχομαι σε κίτρινους και πράσινους και μέινετε εδώ. Παραφράζοντας το διαφημιστικό pack shot, “Είμαστε gazzetta και είμαστε παντού”!

Υ.Γ. Καταπληκτικό βιβλίο η “Λίμνη των Λύκων” από τις εκδόσεις Διόπτρα που βλέπετε δίπλα. Τρομερή σειρά επίσης το “The Fall” και παραδόξως sexy η Gillian Anderson.... Ρε την Scaly ! Προσεχώς έρχονται και νέες προτάσεις μου καθώς και διαγωνισμός για βιβλία πάντα! Καλό ΣΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρήστος Κιούσης
Χρήστος Κιούσης

Ο Χρήστος Κιούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά ζει κι εργάζεται στην Θεσσαλονίκη από το 1997. Σπούδασε Κινηματογράφο και Τηλεόραση στη Σχολή Σταυράκου και digital marketing. Mιλάει Αγγλικά κάθε μέρα, Γερμανικά όποτε τα θυμηθεί και Ιταλικά στις διακοπές κυρίως αν χρειαστεί να παραγγείλει φαγητό στην Ιταλία. Εργάζεται σε τηλεοπτικές παραγωγές από το 1994. Συμπαρουσιάζει τη σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 και το "Βινύλιο" στο ίδιο κανάλι.

Είναι φίλαθλος από μικρός και πατέρας τριών υπέροχων παιδιών. Έχει παίξει μπάσκετ ως νέος με επιεικώς μέτριες επιδόσεις και τένις ως μεσήλικας με ακόμα πιο φτωχά αποτελέσματα. Του αρέσουν το γράψιμο, οι συνεντεύξεις, το ραδιόφωνο, η παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου και τα ταξίδια κι ελπίζει μια μέρα, να μπορέσει να τα συνδυάσει όλα επαγγελματικά.