Με Ιγκόρ κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Αστέρας Τρίπολης!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Με Ιγκόρ κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Αστέρας Τρίπολης!

bet365

Ο Ιγκόρ επιστρέφει στην αποστολή του Αστέρα, αλλά δύσκολα θα τον δούμε βασικό, με τον Ελευθερόπουλο να υπολογίζει σε όλες τις βασικές του μονάδες, πλην του Μπέρτου, για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Παναθηναϊκό (18/2, 19:30). Ο Ιγκόρ είναι και πάλι στη διάθεση του προπονητή του ύστερα από τον τραυματισμό του στα μέσα Γενάρη, ωστόσο ο Δημούτσος αναμένεται να βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, τραυματίας παραμένει ο Κώτσιρας, ενώ ο Μπέρτος πήρε κάρτα όντας στον πάγκο στο ματς με τον Ατρόμητο, ώστε να εκτίσει την ποινή του τώρα και να πάρει επιπλέον χρόνο ώστε να είναι έτοιμος για τη συνέχεια.

Η λογική λέει ότι στο αρχικό του σχήμα ο «Ελέ» θα παρατάξει σε σχήμα 4-2-3-1 τους: Ντοναρούμα στο τέρμα και τους Σελίν, Χαμντανί στο κέντρο της άμυνας, Δημούτσος και Γιαννούλης τα μπακ, με τους Ιγκλέσιας και Τσουκαλά στο κέντρο. Ο Μανιάς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης κι οι Μάσα, Φαρίνια, Καλτσάς θα είναι η τριάδα πίσω από τον σέντερ φορ..

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μπαστιά - Μονακό.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:

Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Χάιντουτσικ, Γιαννούλης, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ιγκόρ, Μάσα, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Δημούτσος, Καλτσάς, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Ιωαννίδης, Μανιάς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα