«Δεδομένη η αποχώρηση Βενγκέρ»

«Δεδομένη η αποχώρηση Βενγκέρ»

Κώστας Ζάλιαρης
«Δεδομένη η αποχώρηση Βενγκέρ»

bet365

Έτοιμος να ρίξει τους τίτλους τέλους της θητείας του στην Άρσεναλ έπειτα από 21 χρόνια, φέρεται να είναι ο Αρσέν Βενγκέρ, με τη Daily Mail να παρουσιάζει ως ειλημμένη την απόφαση...

Ο Αλσατός τεχνικός, βάσει του ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας, βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση όσον αφορά το πνευματικό κομμάτι και αυτό των ψυχικών του αποθεμάτων έπειτα από τον διασυρμό της Άρσεναλ από τη Μπάγερν στο Μόναχο.

Φέρεται να σκέφτεται πως σε περίπτωση που εξετάσει το ενδεχόμενο να παραμείνει στο «τιμόνι» των Λονδρέζων και υπογράψει νέο συμβόλαιο – το οποίο είναι και επιθυμία του ιδιοκτήτη της ομάδας, Σταν Κροένκε – θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο διαχωρισμό στις τάξεις των οπαδών, που είναι πλέον κανονικότατα διχασμένοι για την παρουσία του Βενγκέρ στον πάγκο.

Σύμφωνα, πάντα, με τη Daily Mail, στ' αποδυτήρια της Allianz Arena προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στους παίκτες των «κανονιέρηδων» που έβγαλαν την απογοήτευση και την ένταση της στιγμής ο ένας στον άλλον, με τον κόουτς της Άρσεναλ να μην είναι ικανός να επαναφέρει τον έλεγχο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα