Αυτοπροτάθηκε στον ΠΑΣ μέσω facebook!

Γιώργος Ντυμένος
Αυτοπροτάθηκε στον ΠΑΣ μέσω facebook!

bet365

Ο Μπαντακάρ Σισέ δηλώνει Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής και μέσω των social media εξέφρασε την πρόθεση να παίξει στον «Αγιαξ της Ηπείρου»
Στο ποδόσφαιρο έχουμε κατά καιρούς ακούσει για πολλούς τρόπους με τους οποίους έχουν προταθεί παίκτες σε διάφορες ομάδες. Ο Μπαντακάρ Σισέ το... τερμάτισε. Το παλικάρι καλά να είναι, δηλώνει 19 ετών. αριστερός εξτρέμ και αυτοπροτάθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα μέσω facebook. Ο Σενεγαλέζος κάτω από μία φωτογραφία που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του «Αγιαξ της Ηπείρου» στα social media, έγραψε το εξής σχόλιο στα αγγλικά: «Hello I am Senegalese and i like to play to PAS Giannina», που σημαίνει «Γεια σας είμαι Σενεγαλέζος και θέλω να παίξω στον ΠΑΣ Γιάννινα»! Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεκάδες φίλοι του ΠΑΣ τον πήραν στο... ψιλό, σε μία κίνηση πάντως που έκλεψε την παράσταση. Αναζητώντας στοιχεία για τον νεαρό δεν βρήκαμε πολλά, μόνο ότι δηλώνει ακραίος σε τοπική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα