Το πιο μεγάλο «αγκάθι» για Μολέδο!

Το πιο μεγάλο «αγκάθι» για Μολέδο!

Νίκος Αθανασίου
Το πιο μεγάλο «αγκάθι» για Μολέδο!

bet365

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να κρατήσει τον καλύτερό του αμυντικό, ωστόσο, εκτός από την διαφορά στο οικονομικό υπάρχει ακόμη ένας παράγοντας που βάζει δύσκολα στην παραμονή του Ροντρίγκο Μολέδο.

Τον Ιανουάριο του 2016 μέσα στην... καραβιά των παικτών που ήρθαν, ο Παναθηναϊκός είχε την τύχη να πάρει το ρίσκο με την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο, ενός ποιοτικότατου στόπερ που είχε δύο χρόνια αποχής από σοβαρούς τραυματισμούς! Ο Βραζιλιάνος αποδείχθηκε «λαχείο», έκανε διαφορά με το... καλημέρα και πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς για την αμυντική γραμμή των «πρασίνων». Το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού λήγει το καλοκαίρι του 2018 και ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωσή του με καλύτερους οικονομικούς όρους από τον περασμένο Οκτώβριο με εντολή του Αντρέα Στραματσόνι.

Το θέμα «πάγωσε» μετά την φυγή του Ιταλού τεχνικού, άνοιξε πριν λίγες ημέρες με την επαφή του Νίκου Λυμπερόπουλου με την πλευρά του παίκτη αλλά σε πρώτη φάση υπάρχει απόσταση στο οικονομικό. Στο «πράσινο στρατόπεδο», όπως έχουμε αναφέρει, σκοπεύουν να μειώσουν το μπάτζετ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και υπάρχει συγκεκριμένο «ταβάνι» για παίκτες που θεωρούνται πρωτοκλασάτοι. Ένα «ταβάνι» που ξεπερνούν τα θέλω του Μολέδο στις πρώτες συζητήσεις.

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να παραμείνει ο Βραζιλιάνος, καθώς αποτελεί έναν από τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού ηγέτες με νοοτροπία πρωταθλητή σε αυτό το έμψυχο δυναμικό.

Το οικονομικό, πάντως, δεν αποτελεί το μεγαλύτερο «αγκάθι» στην παραμονή του Μολέδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βραζιλιάνος άσος αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και υπάρχει ως σοβαρό ενδεχόμενο για το μέλλον του η επιστροφή στην πατρίδα του το προσεχές καλοκαίρι! Κάτι που γνωρίζουν στην «χώρα του καφέ» και για αυτό προσπάθησαν τον Ιανουάριο τόσο από την Γκρέμιο και την Σάντος όσο και από την Ιντερνασιονάλ να τον επαναπατρίσουν! Για να γίνει αυτό, φυσικά, θα πρέπει να ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για πώλησή του!

Το επόμενο δίμηνο είναι καθοριστικό. Οι «πράσινοι» θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή του Μολέδο και αν δεν βρεθεί χρυσή τομή, τότε θα μπει «πωλητήριο» στον σκληροτράχηλο άσο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα