Μαραντόνα: «Πρέπει να μιλήσω στον Σεΐχη προτού δουλέψω για την FIFA»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μαραντόνα: «Πρέπει να μιλήσω στον Σεΐχη προτού δουλέψω για την FIFA»

bet365

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα με συνέντευξη του στην Clarin ξεκαθάρισε πως ακόμη και αν εργαστεί για την FIFA δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το πόστο του στο Ντουμπάι.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δέχθηκε πρόταση από τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο προκειμένου να εκτελέσει χρέη αθλητικού πρέσβη της FIFA, γεγονός που υποδέχθηκε με ικανοποίηση.

Ο «Πίμπε Ντ' Όρο», ο οποίος συνδέεται με φιλία με τον Ιταλοελβετό αξιωματούχο τόνισε πως για να ξεκινήσει την συνεργασία του με την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα πρέπει προηγουμένως να λάβει σχετική έγκριση από τον Σεϊχη του Ντουμπάι.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τους ανθρώπους στο Ντουμπάι, αλλά η ιδέα μου είναι να μείνω στο Ντουμπάι, αλλά και να έχω ένα σπίτι στη Ζυρίχη και να δουλεύω και για τους δύο. Προτού κάνω οτιδήποτε πρέπει να μιλήσω με τους ανθρώπους στο Ντουμπάι που με υποστήριξαν όταν δεν με ήθελε κανείς, επειδή ο Γκροντόνα και ο Μπλάτερ μου γύριζαν την πλάτη.

Το χρωστάω στον Σεϊχη, τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα του Ντουμπάι. Έπειτα θα εργαστώ για τη FIFA», τόνισε ο Μαραντόνα στην Clarin.

Ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου ρωτήθηκε πως θα ήταν να αγωνιστεί στην ίδια ενδεκάδα με τους Μέσι, Κέμπες και Κανίγια.

«Δεν κάνω όνειρα γιατί ζω στην τωρινή πραγματικότητα. Ο Μέσι πραγματοποιεί σπουδαία καριέρα, ο Μάριο ήταν ένα φαινόμενο και ο Κανίγια ένα άλλο φαινόμενο. Θα του έβαζα όλους στην ομάδα μου».

Ο Μαραντόνα σχολίασε και την μεταπήδηση του Κάρλος Τέβεζ στην Κίνα.

«Δεν διαφωνώ με την απόφαση του. Ποιος παίκτης θα αρνούνταν μία τέτοια πρόταση. Όλοι λένε το αντίθετο ας πάνε για ύπνο. Πιστεύω πάντως πως θα επιστρέψει στην Μπόκα Τζούνιορς».

 

Τελευταία Νέα