Nέα τεσσάρα, τρία γκολ ο Μπεργκ και ο Παναθηναϊκός αλλάζει!

Nέα τεσσάρα, τρία γκολ ο Μπεργκ και ο Παναθηναϊκός αλλάζει!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Nέα τεσσάρα, τρία γκολ ο Μπεργκ και ο Παναθηναϊκός αλλάζει!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νέα τεσσάρα του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού , που διαφέρει από την τεσσάρα επί του Αστέρα, στέκεται στα τρία γκολ του Μπέργκ και στο γεγονός, ότι ο Παναθηναϊκός κάνει βήματα και αλλάζει προς το καλύτερο με τον Ουζουνίδη στον πάγκο του.

Aλλη μία τεσσάρα αυτή την φορά σε βάρος του Παναιτωλικού έριξε ο Παναθηναϊκός μετά την τεσσάρα πριν λίγες ημέρες επί του Αστέρα. Είναι φανερό, ότι η ομάδα αλλάζει , αρχίζει και παράγει επιθετικό ποδόσφαιρο, κάνει ευκαιρίες και αρχίζει να αποδίδει θεαματικό ποδόσφαιρο και να ικανοποιεί τον κόσμο της, που είχε βαρεθεί με αυτό , που έβλεπε την προηγούμενη χρονιά.

Φυσικά το 4-0 επί του Παναιτωλικού δεν έχει σχέση με αυτό επί του Αστέρα. Κόντρα στον Παναιτωλικό η ομάδα έφθασε πιο δύσκολα στη νίκη. Στο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν 0-0 και η ομάδα φαινόταν μπλοκαρισμένη από το κλειστό παιχνίδι της ομάδας του Αγρινίου και την πολύ καλή αμυντική της λειτουργία. Ο Μπέργκ δυσκολευόταν να πάρει την μπάλα και δύο φορές, που έγινε δεν ήταν εύστοχος στην τελική του προσπάθεια. Οι παίκτες φαινόντουσαν να μην έχουν φρεσκάδα και δεν τους έπιαναν οι κινήσεις τους , αλλά και οι περισσότερες πάσες τους .

Στο ημίχρονο αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων ο Κλωναρίδης και η είσοδος του Βλαχοδήμου με την μετακίνηση του Εμποκού κοντά στον Μπέργκ, άλλαξαν την εικόνα προς το καλύτερο. Στο μεταξύ είχε μπει στο πρώτο ημίχρονο και ο Κουρμπέλης αντί του Ρέις (ζαλιζόταν από το δυνατό χτύπημα της μπάλας μετά από σουτ, που δέχθηκε από κοντά) και ο Παναθηναϊκός είχε έναν ακόμα παίκτη στο κέντρο , που και ενέργεια είχε και δημιουργικά βοήθησε. Από δικό του κλέψιμο άρχισε η φάση του πρώτου γκολ, που πέτυχε τελικά ο Μπέργκ(φυσικά και δεν υπάρχει οφ-σάιντ του Βιγιαφάνιες, που είναι στην ίδια ευθεία το σώμα του και το χέρι που εξέχει δεν μετράει σύμφωνα με τον κανονισμό του οφ-σάιντ).

Μετά το πρώτο γκολ, όλα έγιναν πιο εύκολα. Οι Βιγιαφάνιες, Εμποκού , Βλαχοδήμος και Μπέργκ βρισκόντουσαν με ευκολία και ήταν θέμα χρόνου να μπει και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο γκολ , όπως έγινε. Και μάλιστα ο Μπέργκ έβαλε τρία, αλλά έχασε ευκαιρίες και για άλλα, όπως και ο Βιγιαφάνιες. Και η τρίτη αλλαγή ο Λουντ βοήθησε με την είσοδό του και σκόραρε κιόλας

Η ουσία είναι, ότι ο Παναθηναϊκός κάνει βήματα μπροστά και με τον τρόπο παιχνιδιού του, αλλά σίγουρα έχει βελτιωθεί πολύ και σε φυσική κατάσταση. Και αυτό είναι έργο του Μαρίνου Ουζουνίδη και του γυμναστή του Νίκου Γιάγκου.

Στον Παναθηναϊκό πρέπει να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία αυτό το 4-0, διότι πέτυχαν το αυτονόητο δηλαδή τη νίκη στην Λεωφόρο, αλλά με βάση την συγκέντρωση που δείχνουν στα τελευταία παιχνίδια σε άμυνα και επίθεση πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μπορεί το δεύτερο να είχε δόση τύχης , αλλά ο Μπέργκ πέτυχε τρία γκολ έφθασε τα 12 και φαίνεται ότι έχει πάρει μπροστά , βρίσκει δίχτυα και σε αυτό τον βοηθούν και κάποιοι παίκτες, που παίζουν κοντά του, αλλά και η αλλαγή του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας.

*Πόντο στη νίκη έχει και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος , που στο 1-0 έχει νικήσει σε τετ-α-τετ αντίπαλό του και δείχνει μία μεγάλη σταθερότητα από την ημέρα, που πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.