Βιγιαφάνιες: «Μας ενοχλεί η βουβαμάρα»

Gazzetta team
Βιγιαφάνιες: «Μας ενοχλεί η βουβαμάρα»

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες στάθηκε στον κόσμο και στην στήριξή του την οποία χρειάζονται οι παίκτες για να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Συγκεκριμένα είπε στην κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αντιμετωπίσαμε μία καλά οργανωμένη άμυνα αλλά στο δεύτερο μέρος όλα πήγαν καλά. Στο δεύτερο μέρος είχαμε χώρους, έχουμε καλούς παίκτες και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Πάντα λέω ότι το ποδόσφαιρο βασίζεται στην τύχη που στο παρελθόν δεν είχαμε σε αντίθεση με σήμερα. Σήμερα την είχαμε μαζί μας και πετύχαμε τέσσερα γκολ. Στα δύο τελευταία ματς πετύχαμε οκτώ γκολ, αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση σε εμάς και τους φιλάθλους μας.

Εμείς θα συνεχίσουμε πάντα για το καλύτερο, ξέρουμε που παίζουμε και ποιοι είμαστε. Ήδη έχουμε κάποιο χρονικό διάστημα με τον κύριο Ουζουνίδη, ήδη καταλαβαίνουμε τι θέλει και τι ζητάει, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε και θα τα καταφέρουμε. Μας ενοχλεί η βουβαμάρα, είμαστε όμως επαγγελματίες και πρέπει να μπούμε να κάνουμε τη δουλειάς μέσα στο γήπεδο είτε με την υποστήριξη του κόσμου είτε με την απουσία του. Τον θέλουμε δίπλα μας, τον χρειαζόμαστε γιατί με τη βοήθειά τους θα πάμε καλύτερα μιας και γνωρίζουμε το που είμαστε και για ποια ομάδα αγωνιζόμαστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα