Έτσι θα βγουν τα έξοδα του Αγ.Βαλεντίνου

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Έτσι θα βγουν τα έξοδα του Αγ.Βαλεντίνου

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα δηλώνει ρομαντικός, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη Σβετλάνα την ημέρα των ερωτευμένων (απογευματάκι γιατί έχει και Τσάμπιονς Λιγκ) και βρήκε τρόπο να βγάλει τα έξοδα!

Καλημέρα φίλοι μου!

Στα ώπα – ώπα την έχω κι εκείνη πάντα θα βρίσκει αφορμές για γκρίνια όταν με βλέπει με το λάπτοπ να προσπαθώ να... φέρω χρήματα στο σπίτι.

Τι βαρκάδα σήμερα, τι βόλτα την Τρίτη... Πηγαίνω με τα νερά της τώρα που επιστρέφουν και τα ευρωπαϊκά μεσοβδόμαδα. Μέχρι, λοιπόν, ν' ασχοληθούμε ξανά με τα ωραία τα βράδια μας στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα, πρέπει να δούμε πως τι θα βάλουμε στην άκρη και για εκείνα τα λουλούδια που μου παρήγγειλε έμμεσα η κυρία...

Στην Ουαλία, η εξαιρετικά φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα, Σουόνσι, υποδέχεται τη Λέστερ. Πολλές αλλαγές μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο από τον Ρανιέρι, άφησε πολλές δυνάμεις στο «Etihad» η Σουόνσι. Στο 1,72 το σενάριο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι του Liberty, στο 2,40 να βρει τρόπο η ομάδα του Κλεμέντ να πάρει ακόμα μια σημαντικότατη νίκη, από τη στιγμή που οι «αλεπούδες» παρά την κατάσταση στη βαθμολογία, δεν ξυπνούν...

Στο «Μποζουάρ», η Μαρσέιγ πρέπει να δείξει πως όντως μπορεί να διεκδικήσει ευρωπαϊκές θέσεις στη βαθμολογία της Ligue1 και πρέπει να φορτσάρει. Με Παγιέ και Σανσόν ανεβασμένους, με τη Ναντ να προέρχεται από αγωνιστική απραξία (αναβολή με Μπαστιά) που θα σημάνει είτε αρνητική επιρροή είτε φρεσκάδα, το διπλό πληρώνει στο 2,37. Δεν έχει σκοράρει στα τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς η γηπεδούχος, στο 1,57 το Under 2,5 τέρματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα