Ανάσα... πρόκρισης για Λέστερ! (vid)

Gazzetta team
Ανάσα... πρόκρισης για Λέστερ! (vid)

bet365

Η διοίκηση στήριξε τον Ρανιέρι και οι παίκτες του έστειλαν μήνυμα παραμονής! Η Λέστερ επικράτησε 3-1 της Ντέρμπι στην παράταση και στη φάση των «16» θα παίξει με τη Μίλγουολ εκτός.

«Ο σύλλογος θα συνεχίσει να στηρίζει τον προπονητή και τους παίκτες και επικεντρωνόμαστε πλέον στις μελλοντικές προκλήσεις που θα κληθούμε να φέρουμε εις πέρας» τόνιζε σε ανακοίνωσή της την Τρίτη η διοίκηση της ομάδας και σκυτάλη πήραν οι παίκτες που έστειλαν μήνυμα παραμονής στον Ρανιέρι. Η Λέστερ έδειξε σημάδια ζωής και βρέθηκε στη φάση των 16 του κυπέλλου, έστω και δύσκολα. Οι Αλεπούδες επικράτησαν 3-1 στην παράταση της Ντέρμπι και θα βρουν απέναντί τους τη Μίλγουολ εκτος έδρας.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α' μέρος, αλλά όχι ουσιαστικοί. Είχαν μια μεγάλη φάση με τον Μούσα, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να σκοράρει απο πλεονεκτική θέση. Η Λέστερ πάντως ζήτησε δυο πέναλτι και θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι, αλλά ο διαιτητής δεν είδε παραβάσεις! Στο 46' από πάσα του Ολμπράιτον, ο Κινγκ κατάφερε να ανοίξει το σκορ! Η απάντηση της Ντέρμπι ήρθε στο 61' όταν ο Καμαρά έφερε το ματς στα ίσα. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το 90' και το ματς πήγε στην παράταση. Εκεί ανέλαβε δράση ο Ντιντί, ο οποίος στο 94' με απίθανη σουτάρα πέτυχε το 2-1. Στο 114' ο Γκρέι με γκολάρα διαμόρφωσε το 3-1.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα