Ρόμα - Τσεζένα 2-1

Gazzetta team
Ρόμα - Τσεζένα 2-1

bet365

Με πέναλτι του Τότι στην τελευταία φάση του ματς η Ρόμα κέρδισε την Τσεζένα με 2-1 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Τσεζένα έβαλε πολύ δύσκολα στην Ρόμα, που χρειάστηκε ένα πέναλτι στο 5’ των καθυστερήσεων, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Λάτσιο στο μεγάλο ντέρμπι.

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν εκπληκτικά στο «Ολίμπικο» και δεν άξιζαν την ήττα στην κανονική διάρκεια. Το ματς ήταν ανοιχτό από το πρώτο λεπτό, με τον Ελ Σαραουί να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία και στη συνέχεια την Τσεζένα να πλησιάζει σε τέσσερις περιπτώσεις στο γκολ! Ο Άλισον, όμως, έκανε πολύ καλή εμφάνιση και κράτησε το μηδέν, με τους Λίγκι, Κονέ και Ροντρίγκες (σε δύο περιπτώσεις) να χάνουν τεράστιες ευκαιρίες και το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Η εικόνα δεν άλλαξε πολύ στην επανάληψη. Αυτή τη φορά οι Ρωμαίοι επέτρεψαν λιγότερες φάσεις στην εστία τους, όμως δημιούργησαν και λιγότερες ευκαιρίες. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 68’, όταν έπειτα από ωραία προσπάθεια των Ναϊνγκολάν, Ελ Σαραουί και Τζέκο ο τελευταίος έκανε το 1-0. Η χαρά των γηπεδούχων, όμως, δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 73’ ο Άλισον έπεσε πάνω στον Μανωλά και ο Γκαριτάνο το εκμεταλλεύτηκε για να κάνει το 1-1! Οι παίκτες του Σπαλέτι ήταν πιο επιθετικοί μέχρι το τέλος, όμως δεν μπορούσαν να φτάσουν στο γκολ. Τελικά, τα πάντα κρίθηκαν στην τελευταία φάση, όταν ο διαιτητής είδε πέναλτι σε ανατροπή του Στρούτμαν από τον Αλιάρντι, με τον Τότι να κάνει το τελικό 2-1.

 

SERIE A Τελευταία Νέα