Πέφτουν οι υπογραφές για χορηγία στην Super League

Δημήτρης Τομαράς
Πέφτουν οι υπογραφές για χορηγία στην Super League

bet365

Η Super League πρόκειται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες να υπογράψει χορηγία με την εταιρεία "Σουρωτή" μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Στα 2 εκατ. ευρώ το deal για την πρώτη χρονιά και στα... σκαριά άλλες δύο χορηγίες.

Μετά το γνωστό πρόβλημα που υπήρξε με την εταιρεία DIMERA (σ.σ. τα γνωστά θέματα με το πρότζεκτ των νέων τηλεοπτικών αδειών που δεν... περπάτησε), η Super League κινητοποιήθηκε ώστε να έχει χορηγίες για την... συνέχειά της.

Σε πρώτη φάση θα κλείσει και τυπικά deal με την "Σουρωτή" (επίσης συμφερόντων του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη) με πάνω κάτω τα ίδια δεδομένα με την συμφωνία με την DIMERA. Αυτό θα γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Στον πρώτο χρόνο θα λάβει σίγουρα 2 εκατ. ευρώ ενώ βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν, είναι στα... σκαριά άλλες δύο χορηγικές συνεργασίες για να υπογραφούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα