Το who is who των δύο μικρών του Πλατανιά

Gazzetta team
Το who is who των δύο μικρών του Πλατανιά

bet365

Ο Πλατανιάς έκανε επαγγελματίες τους μικρούς Ραχμάτ-Ουές και Φούφλια Σάαντο. Ποιές οι καταβολές και το who is who τους.
Οι 19χρονοι Αμπντούλ - Ραχμάτ Ουές και Αμπντέλ Σαλάμ Φούφλια Σάαντο υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με Πλατανιά.
Ο Ουές είναι γεννηθείς στις 23/11/97 και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ. Τόπος καταγωγής του είναι η Συρία, από Σύριους γονείς αλλά έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.
Μάλιστα, πριν έρθει στον Πλατανιά αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά προέρχεται από τις Ακαδημίες των "πρασίνων". Επίσης έχει αγωνιστεί στην Αγγλία, όπου μάλιστα ζουν οι γονείς του. Από την άλλη, ο Σάαντο έχει καταγωγή από την Παλαιστίνη, με την μητέρα του να είναι Ελληνίδα και ο πατέρας του Παλαιστίνιος. Η θέση που αγωνίζεται είναι αυτή του στόπερ και είναι σχεδόν μισό χρόνο μεγαλύτερος του Ουές (23/11/97). Και τους δύο παίκτες τους είχε τσεκάρει φέτος σε παιχνίδια της Κ20 και προπονήσεις ο Γιώργος Παράσχος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα