Πέλκας: Αποκατάσταση σ’ άλλο επίπεδο (pic)

Πέλκας: Αποκατάσταση σ’ άλλο επίπεδο (pic)

Gazzetta team
Πέλκας: Αποκατάσταση σ’ άλλο επίπεδο (pic)

bet365

Αφωνοι δείχνουν να έχουν μείνει οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αναφορικά με τους τρόπους αποκατάστασης, που επιλέγει το ιατρικό τιμ συμβάλλοντας στην εξάλειψη των μακροχρόνιων τραυματισμών

Ο Δημήτρης Πέλκας στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο υπέστη ρήξη συνδέσμων δευτέρου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας ο χρόνος απουσίας του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 3-4 εβδομάδες.

O νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ήδη ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας, με τον ίδιο να ανεβάζει φωτογραφία στο instagram, φορώντας το «recovery pump», σχολιάζοντας «ο ΠΑΟΚ σε άλλο επίπεδο».

Το «recovery pump» αποτελείται από ένα μικρό κουτί (η αντλία) που συνδέεται σε μια τυπική πρίζα τοίχου, και δύο «μπότες» που συνδέονται με την αντλία μέσω σωλήνων μικρής διαμέτρου. Οι μπότες καλύπτουν το πόδι από τα δάκτυλα μέχρι την κορυφή του μηρού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα