Κάρολ: «Έπινα πολύ, δεν βλέπω ποδόσφαιρο, έψαξα στο google για τη Λίβερπουλ»!

Κάρολ: «Έπινα πολύ, δεν βλέπω ποδόσφαιρο, έψαξα στο google για τη Λίβερπουλ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Κάρολ: «Έπινα πολύ, δεν βλέπω ποδόσφαιρο, έψαξα στο google για τη Λίβερπουλ»!

bet365

Σχεδόν... εξομολόγηση ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο Άντι Κάρολ στη Daily Mail, για τις κακές συνήθειες του παρελθόντος και την ιδιαιτερότητα με την... άγνοια γύρω από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα!

Ο Άγγλος φορ της Γουέστ Χαμ, αναζητούσε πολύ καιρό τον καλό του εαυτό, πάλευε με τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυπταν με τέτοιο ρυθμό ώστε να τον κάνουν να πιστέψει πως είχε πέσει πάνω του κάποια κατάρα, αλλά πλέον δηλώνει ώριμος, ήρεμος και 100% προσηλωμένος στο επάγγελμά του.

Ένα επάγγελμα, ωστόσο, που μακριά από το γήπεδο περισσότερο το ξεχνάει και αδιαφορεί για εκείνο, παρά φροντίζει να ενημερώνεται και να έχει επίγνωση των πραγμάτων!

Διαβάστε την παραδοχή για το αλκοόλ σε νεότερη ηλικία, την αλλαγή στον χαρακτήρα του όσο περνούσαν τα χρόνια και την τρομερή ατάκα για το... ελικόπτερο με το οποίο μετακόμισε στο Λίβερπουλ.

«Το ποτό δεν βοηθάει...Στο παρελθόν έπινα πολύ. Ήταν όμως ο παλιός μου εαυτός. Το μετανιώνω και δεν με βοήθησε καθόλου. Αν πρόσεχα περισσότερο την υγεία μου και τη ζωή μου έξω από το γήπεδο ίσως και να μην είχα τόσα προβλήματα τραυματισμών. Τώρα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου κάθε φορά που μου προκύπτει ένα πρόβλημα. Έχει γυρίσει το μυαλό μου και τα προσέχω όλα. Κάνω 100% πιο ήρεμη ζωή. Τα Σαββατόβραδα πλέον έχουν καναπέ και τηλεόραση. Δεν βλέπω καν ποδόσφαιρο.

Οι γονείς μου παρακολουθούν παιχνίδια, έχουν ανοιχτό το ραδιόφωνο για ν' ακούν τις εξελίξεις και βλέπουν και στον υπολογιστή... Κάθε φορά τους βλέπω και λέω “Θεέ μου...”. Δεν βλέπω καθόλου ποδόσφαιρο στο σπίτι, εκτός κι αν μαζευτούμε παρέα. Προσπαθώ να συμμετέχω σε συζητήσεις για ποδόσφαιρο αλλά κάθε φορά με πειράζουν γιατί με πιάνουν να αναρωτιέμαι “ποιος είναι αυτός; που παίζει;”.

Όταν έφευγα από τη Νιούκαστλ για να παίξω στη Λίβερπουλ, ήμουν στο ελικόπτερο και στη διαδρομή έψαχνα στο google για να μάθω για τους παίκτες της Λίβερπουλ. Υπέγραφα έναντι ποσού που αποτελούσε ρεκόρ για Βρετανό ποδοσφαιριστή (σ.σ. μεγαλύτερο των 35εκατ.ευρώ) και δεν ήξερα με ποιους θα παίζω»!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα