Το... status για την ερυθρόλευκη ευρωπαϊκή λίστα

Το... status για την ερυθρόλευκη ευρωπαϊκή λίστα

Δημήτρης Τομαράς
Το... status για την ερυθρόλευκη ευρωπαϊκή λίστα

bet365

Το μεταγραφικό... παράθυρο παραμένει στον Ολυμπιακό με τον Αλί Σισοκό να είναι πάντως πολύ πιθανό να καλύψει το κενό του Ομάρ στην ευρωπαϊκή λίστα. Ερωτηματικό για Τσόρι και Ανσαριφάρντ.
Τα πράγματα είναι περιορισμένα για τον Ολυμπιακό και τον Πορτογάλο τεχνικό ως προς την λίστα για την Ευρώπη. Και αυτό διότι οι αλλαγές πρέπει να είναι τρεις. Θυμίζουμε πως η λίστα που είχε ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο για την Ευρώπη είχε ως εξής:
ΛΙΣΤΑ Α
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
27 Στέφανος Καπίνο
31 Νικόλα Λεάλι
33 Λευτέρης Χουτεσιώτης
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
3 Αλμπέρτο Μποτία
6 Μανουέλ Ντα Κόστα
14 Ομάρ Ελαμπντελαουί
23 Δημήτρης Σιόβας
24 Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια
29 Πραξιτέλης Βούρος
36 Μπρούνο Βιάνα
77 Ντιόγκο Φιγκέιρας
ΜΕΣΟΙ
4 Αλεξί Ρομαό
5 Λούκα Μιλιβόγεβιτς
7 Κώστας Φορτούνης
8 Ανδρέας Μπουχαλάκης
10 Αλεχάντρο (Τσόρι) Ντομίνγκες
11 Μάρκο Μάριν
18 Ταρίκ Ελιουνούσι
19 Εστεμπάν Καμπιάσο
28 Αντρέ Μάρτινς
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
9 Όσκαρ Καρντόσο
92 Σεμπά
99 Μπράουν Ιντέγε
ΛΙΣΤΑ Β
20 Κώστας Τσιμίκας
32 Θανάσης Ανδρούτσος
43 Δημήτρης Νικολάου
45 Παναγιώτης Ρέτσος
52 Γιώργος Μανθάτης
Κατά τα άλλα το θέμα Μιλιβόγεβιτς παραμένει... ανοιχτό και μένει να φανεί εν τέλει εάν ο Σέρβος αποχωρήσει ή όχι.
Από την παραπάνω λίστα στο ρόστερ δεν υπάρχουν πια ως επιλογές, έχοντας φύγει ως δανεικοί οι Τσιμίκας, Ομάρ, Σιόβας και Βούρος. Ο Σισοκό λογικά θα είναι η μία νέα προσθήκη (σ.σ. αντί του Ομάρ καθώς ένας ξένος πρέπει να αλλαχθεί με ξένο και ένας Έλληνας με ομοεθνή του) ενώ μένει να φανεί εάν θα υπάρξει και κίνηση Νο3 για τον Ολυμπιακό (σ.σ. είτε για δεξί μπακ με τον Παρέδες είτε για άλλη λύση) ενώ με βάση το σκεπτικό του Μπέντο ο Καρντόσο έχει το προβάδισμα έναντι του Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός βέβαια δεν είναι το μοναδικό ερωτηματικό. Μεγάλο ερωτηματικό είναι και ο Τσόρι, από την στιγμή που ο Μπέντο δείχνει να μην τον υπολογίζει καθόλου ούτε καν για φαινομενικά εύκολα παιχνίδια στην Ελλάδα. Είναι δηλαδή πολύ πιθανό ο Τσόρι να μείνει εκτός. Ο Καρίμ έχει πιο πολλές πιθανότητες για να είναι μέσα. Η λίστα των Πειραιωτών είναι να δηλωθεί πάντως άμεσα και σίγουρα θα έχουν ενδιαφέρον οι τελικές επιλογές του Πορτογάλου κόουτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα