Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 3-0

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 3-0

bet365

Οι Μαδριλένοι καθάρισαν 3-0 την Σοσιεδάδ, έφτιαξαν ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και απογειώθηκαν στο +4 από τους διώκτες τους, έχοντας και ματς λιγότερο.

Μετά το σοκ στο Κύπελλο και τον αποκλεισμό από την Θέλτα, η Ρεάλ είχε ανάγκη μία πειστική εμφάνιση και μία εμφατική νίκη. Το δεύτερο το πέτυχε. Το 3-0 επί της Σοσιεδάδ ήταν ό,τι καλύτερο για το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν, που όμως δεν έκανε τόσο μεστό παιχνίδι, όσο μαρτυράει το ευρύ σκορ. Η ουσία όμως είναι ότι νωρίτερα είχαν χάσει βαθμούς Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα και αυτές τις άφησε πλέον στο -4 και ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Αρχικά οι Μερένγκες είχαν προβλήματα, καθώς οι Βάσκοι ήταν καλύτεροι και απειλούσαν με κλεψίματα της μπάλας και αντεπιθέσεις. Ωστόσο, στο 38' ο Ρονάλντο έκανε την κάθετη ασίστ του και ο Κόβατσιτς πέρασε το πλασέ κάτω από τον Ρούγι, για να σκοράρει το πρώτο του με την Ρεάλ στην La Liga. Στο 50' αντιστράφηκαν οι ρόλοι. Ο Κροάτης σέρβιρε και ο CR7 έκανε το τέλειο πλασέ πάνω από τον αντίπαλο πορτιέρο για το 13ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Στο 74' ήρθε η δίκαιη αποβολή του Ινιγο Μαρτίνεθ που πήγε άτσαλα πάνω στον Καζεμίρο και εκεί έληξε η σεμνή τελετή για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι είχαν όμως ακόμα ένα. Η Ρεάλ έτρεξε γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Λούκας Βάθκεθ έβγαλε ωραία σέντρα και ο Μοράτα με χαμηλή κεφαλιά έβαλε το 30ό γκολ εις βάρος της Σοσιεδάδ στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις της στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Πλέον η Βασίλισσα μετράει 39 σερί ματς βρίσκοντας δίχτυα και το ιστορικό ρεκόρ της είναι τα 41...

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Νάτσο, Ντανίλο, Καζεμίρο, Κόβατσιτς (77' Ισκο), Κρόος, Λούκας Βάθκεθ (84' Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (66' Μοράτα)

Σοσιεδάδ (Εουσέμπιο Σακριστάν): Ρούγι, Θαλδούα, Ραούλ Νάβας, Ιν. Μαρτίνεθ, Ροδρίγκες, Ιγιαραμέντι, Θουρουτούθα, Κανάλες (77' Γκρανέρο), Ογιαρθάμπαλ (58' Βέλα), Χουάνμι, Γουίλιαν Ζοσέ (58' Τσάμπι Πριέτο).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα