Πρόεδρος Τράμπζονσπορ στο gazzetta.gr: «Δεν θέλουμε τον Ιμπάρμπο»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Πρόεδρος Τράμπζονσπορ στο gazzetta.gr: «Δεν θέλουμε τον Ιμπάρμπο»

bet365

Ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ Μουχαρέμ Ουστά μιλώντας στο gazzetta.gr διέψευσε κατηγορηματικά πως η ομάδα του ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Ο μάνατζερ του Βίκτορ Ιμπάρμπο, Ρικάρντο Καλέρι προσπαθεί απεγνωσμένα να εξασφαλίσει την επόμενη επαγγελματική στέγη του 26χρονου Κολομβιανού επιθετικού, ωστόσο οι προσπάθειες του -μέχρι στιγμής- έχουν πέσει στο κενό.

Μετά τις Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε, ο ιταλικός Τύπος έκανε αναφορά σε συγκεκριμένη πρόταση της Τράμπζονσπορ η οποία ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο από την Κάλιαρι.

Όπως στις προηγούμενες περιπτώσεις έτσι και τούτη τη φορά αποδεικνύεται ήταν «άνθρακας ο θησαυρός» των Ιταλών.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Τράμπζονσπορ, Μουχαρέμ Ουστά, ο οποίος φρόντισε να διαψεύσει τα συγκεκριμένα σενάρια τονίζοντας πως ο πρώην παίκτης της Ρόμα δεν απασχολεί την ομάδα της Μαύρης Θάλασσας!

«Η Τράμπζονσπορ δεν θέλει τον Ιμπάρμπο. Δεν ενδιαφερόμαστε για την απόκτηση του και δεν βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα μας.

Πολλά ονόματα προτείνονται καθημερινά στον σύλλογο. Ενδεχομένως να προτάθηκε και ο Ιμπάρμπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάναμε πρόταση για την απόκτηση του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα