Νέα βελτιωμένη πρόταση για Στάθη και όλα ανοιχτά

Δημήτρης Τομαράς
Νέα βελτιωμένη πρόταση για Στάθη και όλα ανοιχτά

bet365

Η Καϊσέρισπορ, όπως αναμενόταν και σας μεταφέραμε νωρίτερα, επιμένει και επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Γιάννη Στάθη. Παραμένει ανοιχτό το θέμα του έμπειρου μπακ.

Από χθες σας έχουμε ενημερώσει εκτενώς για την περίπτωση του Γιάννη Στάθη και των Τούρκων. Νωρίτερα υπήρξε η πληροφόρηση πως η Καϊσέρισπορ θα έκανε το come back με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Όπερ και εγένετο. Έτσι το θέμα του Στάθη παραμένει ανοιχτό ενώ θα υπάρξει και νέα επαφή με τον Γιώργο Παράσχο για να ζητηθεί (εκ νέου) η άποψή του. Κάποιες πηγές έκαναν λόγο ακόμα για προσφορά 250.000 ευρώ! Εαν οι Τούρκοι πάντως πιάσουν τις 300.000 ευρώ ή τις ξεπεράσουν τότε θα είναι δύσκολο να δώσει αρνητική απάντηση ο χανιωτικος σύλλογος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα