Συζητάει με Τενγκαρίνια η Κέρκυρα (vid)

Νίκος Μαρούδας
Συζητάει με Τενγκαρίνια η Κέρκυρα (vid)

bet365

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Πορτογάλο μέσο της Μποαβίστα βρίσκεται η Κέρκυρα που αναζητεί ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο, αλλά και στην άμυνα. Έφτασε στην Κέρκυρα ο Ονίλο.

Την περίπτωση του Μπερνάρντο Τενγκαρίνια εξετάζει η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», έχουν κάνει κρούση στον ποδοσφαιριστή ο οποίος δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο 27χρονος Πορτογάλος, δεν υπολογίζεται από την Μποαβίστα και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ποδοσφαιριστής, μέχρι τον Δεκέμβριο ήταν βασικό μέλος της ομάδας και μάλιστα σε τρία παιχνίδια ήταν και αρχηγός της ομάδας. Ωστόσο, η άρνησή του στην πρόταση που του έγινε για ανανέωση της συνεργασίας του με την Μποαβίστα, τον έφερε εκτός ομάδας με αποτέλεσμα τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια να βρίσκεται εκτός αποστολής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κέρκυρα, βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Η Μποαβίστα αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 80 χιλιάρικα για να τον παραχωρήσει και ο ίδιος ο παίκτης με τον ατζέντη του, κάνουν προσπάθειες να ρίξουν λίγο ακόμα τις απαιτήσεις των Πορτογάλων ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή. Οι «Φαίακες», είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν και την ομάδα για να κάνουν δικό τους από τώρα τον Πορτογάλο μπακ χαφ, καθώς θεωρούν πως πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση.

Ο Τενγκαρίνια, ανήκει στην Μποαβίστα από το καλοκαίρι του 2014 έχοντας γεμάτες χρονιές. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις Βιτόρια, Ολανένσε, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ενώ μετρά και μία συμμετοχή με την Πόρτο. Εκεί είχε κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε ένα ματς για το Κύπελλο Πορτογαλίας το 2008.

Έχει την ικανότητα να αγωνιστεί με την ίδια άνεση ως κεντρικός αμυντικός και ως αμυντικός μέσος και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει ο Μιχάλης Γρηγορίου και για τον λόγο αυτό έχει ανάψει το... πράσινο φως για την απόκτησή του.

Στο νησί ο Ονίλο

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Ονίλο, ο Νιγηριανός από το πρωί της Τρίτης βρίσκεται στην Κέρκυρα. Εκεί εντός της ημέρας θα έχει τις τελικές συζητήσεις με τον σύλλογο και μέχρι την Τετάρτη, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «Φαίακες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα