Ανδρεόπουλος: «Η Κέρκυρα με έχει βοηθήσει όσο κανέναν»

Gazzetta team
Ανδρεόπουλος: «Η Κέρκυρα με έχει βοηθήσει όσο κανέναν»

bet365

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος μίλησε για την τρίτη θητεία του στην Κέρκυρα, την ΑΕΚ, το πέρασμά του από τον Ηρακλή και το 1-1 με τον Παναθηναϊκό.

Το καλοκαίρι επέστρεψε για τρίτη φορά στην Κέρκυρα και λίγους μήνες μετά μίλησε για την ομάδα του νησιού και όχι μόνο. Ο λόγος για τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο, που μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στα όσα του έχει προσφέρει η ομάδα του νησιού, αλλά και για το πέρασμά του από την ΑΕΚ, την περιπέτειά του με τον Ηρακλή και το 1-1 με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό: «Αρχικά, δεν μπήκαμε για την ισοπαλία, αλλά για να πάρουμε το παιχνίδι όσο κι αν ακούγεται περίεργο. Η αλήθεια είναι ότι οι μεγάλες ομάδες είναι πεσμένες και όταν “στραβοπατούν” συνέχεια δίνει ψυχολογία στις υπόλοιπες ομάδες για να μπορούν να τους πάρουν αποτέλεσμα».

Για το αν τους αιφνιδίασε το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν: «Από την αρχή είχαμε σκοπό να κάνουμε και εμείς παιχνίδι, όχι μόνο ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω ότι είναι από τις λίγες φορές που αντιδράσαμε τόσο καλά. Μείναμε στο πλάνο μας συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Στη συνέχεια θα μπορούσαμε να το πάρουμε κιόλας».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον από τους «μεγάλους» αντιπάλους, έχοντας αγωνιστεί κόντρα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό: «Ο Ολυμπιακός έχει διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Σίγουρα και οι υπόλοιπες έχουν ποιότητα, αλλά πιστεύω ότι τους λείπει η ψυχολογία».

Για το γεγονός ότι η Κέρκυρα έχει πολύ ανεβασμένη ψυχολογία: «Εμείς σίγουρα είμαστε ανεβασμένοι, αλλά ταυτόχρονα και προσγειωμένοι. Πιστεύουμε πολύ στους εαυτούς μας».

Για τον Μιχάλη Γρηγορίου: «Δεν ξέρω αν κάνει κάτι “μαγικό”, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει κάνει πολύ επιτυχημένες σεζόν στην Κέρκυρα. Ακούμε όλοι το πλάνο του και προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο ότι μας ζητάει. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει με το ταλέντο του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά».

Για το κεφάλαιο ΑΕΚ: «Για μένα είναι σαν να μην πήγα στην ΑΕΚ. Πήγα εκεί, είχα μία ατυχία με έναν τραυματισμό, μετά εξαφανίστηκα χωρίς να ξέρω τον λόγο και στα μέσα της σεζόν επέστρεψα στην Κέρκυρα. Προσπαθώ από τη μέρα που επέστρεψα να επανέλθω στην κατάσταση που ήμουν και πιστεύω ότι πλέον είμαι σε πολύ καλό δρόμο».

Για το αν του αφήνει πικρία: «Δεν μου αφήνει πικρία. Μαθαίνεις από τα λάθη σου, το ποδόσφαιρο είναι επιλογές, όπως και η ζωή, οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι από το να συνεχίσω να προσπαθώ και να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις. Είμαι πολύ καλά στην Κέρκυρα».

Για τον Ηρακλή: «Είχα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια με τον Ηρακλή το καλοκαίρι, απλά ήταν πραγματικά πάρα πολλά τα προβλήματα στην ομάδα και δεν ήθελα να μπω να μπω στη διαδικασία. Προερχόμουν από μία ομάδα όπως η ΑΕΚ, η οποία ήταν πολύ τυπική και δεν μπορούσα να αντέξω αυτό που υπήρχε στον Ηρακλή».

Για την Κέρκυρα και πως βλέπει το μέλλον του: «Σίγουρα είναι ένα σκαλοπάτι για εμένα η ομάδα. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ αυτή η ομάδα. Με έχει βοηθήσει πιο πολύ από τον καθένα, οπότε εγώ αυτή τη στιγμή κοιτάζω πως θα πετύχουμε τον στόχο μας στο πρωτάθλημα και πως θα τελειώσει καλά αυτή η χρονιά. Σίγουρα με ενδιαφέρει το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Από εκεί και πέρα όλα έρχονται και για να γίνει κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι έχεις καλή απόδοση».

Για το προσεχές ματς με τον Πλατανιά: «Πιστεύω ότι ο Πλατανιάς είναι από τις καλύτερες “μικρομεσαίες” ομάδες, ίσως και η καλύτερη. Εμείς θα πάμε στα Χανιά με σκοπό να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα αν έρθει η νίκη θα είναι καλό για εμάς. Θέλουμε να πάρουμε ή βαθμό ή βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα