'Ισακ στο gazzetta.gr:«Θα πρέπει να περιμένετε για Παναθηναϊκό, ξεπέρασα τον τραυματισμό μου»

'Ισακ στο gazzetta.gr:«Θα πρέπει να περιμένετε για Παναθηναϊκό, ξεπέρασα τον τραυματισμό μου»

Γιάννης Γεωργόπουλος
'Ισακ στο gazzetta.gr:«Θα πρέπει να περιμένετε για Παναθηναϊκό, ξεπέρασα τον τραυματισμό μου»

bet365

Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, Μίκαελ Ίσακ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του μιλώντας στο gazzetta.gr, ωστόσο ξεκαθάρισε πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ της Ράντερ, Μίκαελ Ίσακ έχει αναζωπυρωθεί ωστόσο πολλά θα κριθούν από τις οικονομικές απαιτήσεις που εγείρει η ομάδα του, καθώς δεν προτίθεται να πέσει κάτω από το ποσό των 500.000 ευρώ.

Οι «πράσινοι» έχουν ψηλά στη λίστα του τον 23χρονο Σουηδό φορ, ωστόσο τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο. Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως ο Ίσακ έχει «ψηθεί» για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό με συμπαίκτη, μολονότι στις δηλώσεις του διατηρεί χαμηλούς τόνους περιμένοντας τις διαπραγματεύσεις με την Ράντερς να ευοδωθούν.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Ίσακ δίχως όμως ο στράικερ της Ράντερς να ανοίξει τα χαρτιά. Παρόλα αυτά διευκρίνισε πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και σε λίγες μέρες θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

«Στην παρούσα φάση δεν θα μπορούσα να κάνω κάποιο σχόλιο για τον Παναθηναϊκό αναφορικά με την μεταγραφή μου, αλλά όπως είχα ξαναπεί πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα με ιστορία. Θα πρέπει να περιμένουμε τι μπορεί να συμβεί στην τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών. Άλλωστε είμαι παίκτης της Ράντερς και είμαι χαρούμενος», εξήγησε ο Ίσακ ενώ ήταν ξεκάθαρος σε ότι αφορά την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

«Θα ήθελα να διευκρινίσω για τον τραυματισμό μου πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Άλλωστε ακολουθώ ήδη ατομικό πρόγραμμα και σε περίπου τέσσερις-πέντε μέρες θα ξεκινήσω ξανά προπονήσεις με την ομάδα μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα