«Εάν λείψει η NOVA θα μείνουμε οκτώ ομάδες...»

Gazzetta team
«Εάν λείψει η NOVA θα μείνουμε οκτώ ομάδες...»

bet365

Μία μίνι... αναστάτωση έχει επιφέρει σε μικρομεσαίες ομάδες της Λίγκας η νέα... μετωπική του Παναθηναϊκού με τη NOVA για τα τηλεοπτικά έσοδα και τις ανακοινώσεις του.

Μετά την ΑΕΚ την... σκυτάλη έχει πάρει ξανά ο Παναθηναϊκός στην διάμαχή του με NOVA αλλά με Λίγκα για τα χρήματα από τα τηλεοπτικά.

Οι ενέργειες αυτές ενόψει του Δ.Σ. της Παρασκευής και της Γ.Σ. έχουν προκαλέσει αντιδράσεις ειδικά σε επίπεδο μικρομεσαίων ομάδων. «Ορισμένοι αδυνατούν να καταλάβουν πως εάν λείψει η NOVA θα μείνουμε οκτώ ομάδες στην κατηγορία, διότι οι άλλες δεν θα αντέξουν...», ήταν μία από τις ατάκες που ειπώθηκαν ενώ υπενθυμίζεται πως η Super League παραμένει δίχως κεντρικό χορηγό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα