Πλατανιάς: «Επαγγελματίας γυρολόγος πρόεδρος ο Κούγιας»

Δημήτρης Τομαράς
Πλατανιάς: «Επαγγελματίας γυρολόγος πρόεδρος ο Κούγιας»

bet365

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ Πλατανιάς, όπως αναμενόταν, με μοναδικό αποδέκτη τον Αλέξη Κούγια για όσα τόνισε αλλά και καταγγέλουν οι Χανιώτες ότι έπραξε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων με αφορμή τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας με την ΑΕΛ, αλλά και στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της, θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής:
Σέβεται την ιστορία της ΑΕΛ η οποία με την παρουσία της και τους τίτλους της αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απορεί όμως με την ανοχή των οπαδών της να εκπροσωπεί τον σύλλογο τους ένας επαγγελματίας γυρολόγος πρόεδρος.
Ο συγκεκριμένος με την χυδαία συμπεριφορά του, σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στον κ. Παράσχο, του οποίου το ήθος και η προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μη αμφισβητήσιμα, το μόνο που κατάφερε ήταν να μικρύνει την ιστορία της Λάρισας.
Θα θέλαμε, επίσης να του τονίσουμε ότι η καραμέλα που πιπιλάει εδώ και χρόνια για τον Πλατανιά έλιωσε. Του επιστρέφουμε, λοιπόν, την λάσπη την οποία πετά όλο αυτό το διάστημα στον σύλλογό μας και καλούμε τα αρμόδια όργανα να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να καθαρίσει ο χώρος από υποτιθέμενους προέδρους, όπως είναι ο συγκεκριμένος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα