«Στέλνουν» Αραούχο στην ΑΕΚ

«Στέλνουν» Αραούχο στην ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης
«Στέλνουν» Αραούχο στην ΑΕΚ

bet365

Οι Ισπανοί αναφέρουν πως η Ενωση θα αποκτήσει τον 24χρονο Αργεντινό στράικερ της Λας Πάλμας ως δανεικό. Η πρόθεση της ομάδας και οι δυσκολίες που υπάρχουν.
Κοντά στην απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο φέρεται να βρίσκεται ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε μέσω Twitter ο Ισπανός δημοσιογράφος Νολίτο Χιμένεθ. Πρόκειται για τον 24χρονο φορ της Λας Πάλμας, που από το 2014 «μετρά» 77 εμφανίσεις και 32 γκολ με την ισπανική ομάδα. Ο Αργεντινός στράικερ ξεκίνησε από την Μπόκα (19/1), το 2012 βρέθηκε στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα (34/7) και ύστερα στην Τίγκρε (23/4).
Ο Αραούχο αν και βασικός βρέθηκε πλέον εκτός ομάδας, γιατί την περασμένη Τετάρτη συνελήφθη από την αστυνομία με μικροποσότητα αλκοόλ στο αίμα του, κάτι που είχε συμβεί και στις αρχές της σεζόν. Ετσι από τον σύλλογό του αποφασίστηκε να αποχωρήσει. Το σχετικό δημοσίευμα κάνει λόγο για οριστική συμφωνία ώστε η Ενωση να τον αποκτήσει με την μορφή του δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.
Πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ισπανία αναφέρουν ότι πράγματι υπήρξε ενδιαφέρον, ωστόσο τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο παίκτης ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, περιμένοντας να εξετάσει όλες τις προοπτικές που θα του παρουσιαστούν και προσδοκώντας τα καλύτερα δυνατά οικονομικά οφέλη, έχοντας άλλες προτεραιότητες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα