Οι συζητήσεις με Μπέντο για Ανσαριφάρντ

Gazzetta team
Οι συζητήσεις με Μπέντο για Ανσαριφάρντ

bet365

Για το θέμα του Ανσαριφάρντ και το πλάνο αξιοποίησής του υπήρξαν και πριν από την Ξάνθη συζητήσεις με τον Μπέντο με ανθρώπους της ομάδας του Ολυμπιακού.

Και πριν την μεταγραφή του Ανσαριφάρντ αλλά και μετά από αυτήν είχαν γίνει κουβέντες με ανθρώπους του συλλόγου και τον Μπέντο για τον Ιρανό και τις ικανότητές του αλλά και το γενικότερο πλάνο της αξιοποίησής του. Ο Πορτογάλος τεχνικός από μέρους του είχε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για τους φορ, που δεν έδειχνε να έχει πρόθεση να αλλάξει. Στο μυαλό του ο Καρίμ Ανσαριφάρντ παραμένει 3ος σε... ιεραρχία επιθετικός. Πίσω από Ιντέγε και Καρντόσο, σε μία περίοδο βέβαια που ο Παραγουανός παραμένει σε κακή κατάσταση και δεν αποκλείεται να πουληθεί. Θα είναι πάντως έκπληξη εάν ο διεθνής Ιρανός στράικερ δεν είναι αποστολή για το ματς Κυπέλλου των Πειραιωτών με τον Άρη. Πάντως θέμα δανεισμού του παίκτη δεν τέθηκε ποτέ και από κανέναν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα