Ανατροπή κορυφής για Απόλλωνα

Ανατροπή κορυφής για Απόλλωνα

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Πανελευσινιακό, αλλά επικράτησε 1-3 και ανέβηκε και πάλι στη κορυφή της Football League. Πέρασαν από Μυτιλήνη και Κατερίνη, Τρίκαλα και Καλλιθέα. Άνετα ο Αγροτικός Αστέρας την Σπάρτη, λευκές ισοπαλίες για Κισσαμικό - Χανιά και Πανσερραϊκό - Πανθρακικό.

Πανελευσινιακός – Απόλλων Σμύρνης 1-3

Κανένα περιθώριο για απώλεια βαθμών δεν είχε ο Απόλλων Σμύρνης απέναντι στον Πανελευσινιακό. Ωστόσο, η ομάδα της Ελευσίνας προηγήθηκε, με την «Ελαφρά Ταξιαρχεία» να γυρνάει το ματς και να επικρατεί με 1-3, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τον Πανελευσινιακό. Οι γηπεδούχοι, στο 28' κατάφεραν να βρουν γκολ και να προηγηθούν με τον Τσούπρο που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του γκολκίπερ του Απόλλωνα και έκανε το 1-0. Το προβάδισμα όμως δεν κράτησε για πολύ, μιας και 10 λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα.

Στο 38', λοιπόν, μετά από φάουλ του Κονέ και ασίστ του Διαμαντόπουλου, ο Κάσσος έκανε το 1-1. Με το σκορ αυτό να είναι και το τελικό του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη, η «Ελαφρά Ταξιαρχεία», βγήκε με σκοπό να πιέσει και να φτάσει στην ανατροπή. Στο 66', ο Πετρόπουλος πήρε την κεφαλιά, αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Ό, τι δεν έγινε σε αυτή τη φάση, έγινε στο 69'. Ο Κονέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μακρυωνίτη για το 1-2. Το παιχνίδι... τελείωσε, στο 86', όταν και ο Απόλλων έκανε το 1-3. Ο Διαμαντόπουλος ήταν αυτός που με σουτ έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα και επανέφερε τον Απόλλωνα (με ένα παιχνίδι παραπάνω) στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μακρυωνίτης, Τσίγκρος, Τσούπρος, Γραικός, Καμπούρης, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης, Κασνέτση (80' Κωνσταντινίδης), Νίασον (71' Αγγελούδης), Ακούζιε (46' Κορομηλάς), Πρίντεμπς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Γεωργακόπουλος, Πάνος, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Ντάσιος, Κονέ, Κάσσος, Κρητικός (62' Ρομάνο), Τζάνης (45' Πετρόπουλος), Αλμπάνης, Διαμαντόπουλος (89' Καλλέργης).

Αγροτικός Αστέρας - Σπάρτη 3-0

Ακόμα μία νίκη για τον εκπληκτικό φέτος Αγροτικό αστέρα, που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Σπάρτης, για να επικρατήσει με 3-0.

Απόλυτος πρωταγωνιστής, ο Κουκόλης, ο οποίος με δύο προσωπικά του τέρματα, στο 51’ και το 67’ αμφότερα με κεφαλιά, καθάρισε για την ομάδα από τον Εύοσμο, που παραμένει σε τροχιά ανόδου, ενώ ο Βουτσιάς διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 77’.

Με το 7ο τρίποντο σε 11 αγώνες, ο Αγροτικός προσπέρασε τον ΟΦΗ, που έχει και ματς παραπάνω, ενώ παρέμεινε σε απόσταση βολής από την πρώτη τριάδα και τους Λαμία, Απόλλωνα και Άρη.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Κουκόλης, Γκότοβος, Τάι, Χατζής (37’ λ.τρ. Θεοδωρίδης), Τεγούσης, Πάτο (65’ Βουτσιάς), Δεινόπαπας, Γκέσιος.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Παναγιώτου, Καρτσαμπάς, Κατσίκης, Γιαννίτσης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Αναστασόπουλος, Οικονομόπουλος, Λώττας, Ηλιόπουλος.

Παναιγιάλειος - Αν. Καρδίτσας 1-0

Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα του Παναιγιάλειου, που επικράτησε στο Αίγιο της Αναγέννησης Καρδίτσας με 1-0, έμεινε για τρίτο σερί ματς αήττητη και έδειξε πως έχει… άρει μπρος.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό και χωρίς φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο, αλλά να μην φτάνουν με αξιώσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Στο 80’ όμως, ήρθε το δώρα από τον Μπιτέλη, που έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και την κόκκινη κάρτα. Ο Τσιλιγκίρης ήταν ατός που ανέλαβε την εκτέλεση και χάρισε το τρίποντο στη «Μαύρη Θύελλα».

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Στρέζος, Ρότα, Μωυσίδης, Στίκας, Ντέμο, Καζναφέρης, Μπούζας, Κατίδης (46’ Ξόμπλιος), Σκαρτσίλας, Κρητικός (80’ Καζβιρόπουλος), Τσιλιγκίρης (85’ Κοντοές).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα (86’ Ξέρρας), Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνκουα, Υφαντής (77’ Βουκομάνοβιτς), Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι (65’ Τσιλούλης).

Αιγινιακός - Καλλιθέα 1-2

Βήμα παραμονής έκανε η Καλλιθέα στην Κατερίνη, όπου επικράτησε του Αιγινιακού με 1-2, με τους Αθηναίους να βγαίνουν από την τετράδα της ουράς, εκεί που έριξε, όμως, την αντίπαλό της.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 20’ άνοιξαν το σκορ με τον Γουόρντεν, όμως ο Αιγινιακός είχε απάντηση και ισοφάρισε στο 38’ με τον Ζγκούρη. Το παιχνίδι στη συνέχεια δεν είχε πάρα πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την ανατροπή, αλλά να το… πληρώνουν.

Η Καλλιθέα βρήκε διαδρόμους και στο 83’ το εκμεταλλεύτηκε, αφού ο Σταματάκος βγήκε στην κόντρα και σκόραρε, για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, την πρώτη της στο νέο έτος και πρωτη, επίσης, εκτός έδρας στη σεζόν.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος (88’ Τοπαλίδης), Πασαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη, Γκατσολάρι, Ρανγκέλοφ (59’ Παπαδόπουλος), Μπουρντουζάν.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Συριόπουλος, Σταμόπουλος, Τσώνης, Γκίνη, Τσίπρας, Μπέλης, Σμυρλής (71’ Ηλιάδης), Γουόρντεν (57’ Κρεββατάς), Σταματάκος (90+2’ Τοπάλι), Πάτας.

Καλλονή – Τρίκαλα 0-2

Άνετο πέρασμα από την Μυτιλήνη για τα Τρίκαλα, που με δύο γκολ πρώην... νησιωτών επικράτησαν της Καλλονής με 0-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ για τα Τρίκαλα! Μόλις στο 7', ο Γκόλιας μετά από σουτ του Αρναρέλλη, μπήκε στην πορεία της μπάλας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Σε κάτι λιγότερο από μισή ώρα, ήρθε και το δεύτερο τέρμα της αναμέτρησης. Ένας άλλος πρώην άσος της Καλλονής, ο Στεφάνοβιτς στο 31' διαμόρφωσε το 0-2.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τα Τρίκαλα να ελέγχουν και να κρατάνε εύκολα το προβάδισμά τους. Η Καλλονή δεν απείλησε σε καμία στιγμή με αποτέλεσμα να φτάσουμε φυσιολογικά στο τελικό 0-2.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης (14’ Μαλλής), Σάββα, Αποστόλου (46’ Αγριμάκης), Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Ρεπετσάς, Γιώργου, Λίταινας, Λαμπράκης, Φράγκος, Σοφιάνης (51’ Κροτσίδας).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Σαρακατσάνος, Γκόλιας, Πίντο (52’ Βέρτζος), Αρναρέλλης (83’ Καμπλιώνης), Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Γιαννιτσάνης (62’ Τζάκσον), Κουσκουνάς.

Κισσαμικός-ΑΟΧ 0-0

Χωρίς σκορ και νικητή, ολοκληρώθηκε το… ντέρμπι των Χανίων, ανάμεσα στον Κισσαμικό και τον ΑΟΧ.

Ο τυπικά γηπεδούχος Κισσαμικός, μπήκε καλύτερα στο ματς, με τον ΑΟΧ να ισορροπεί
στην συνέχεια και να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 36’ με τον Βαρούχα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους και διεκδίκησαν τη νίκη, αλλά δε μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Αθανασίου, με τ τελικό σφύριγμα να βρίσκει τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Κουρέλλας, Τιάγκο Σίλβα, Γκούμας (85' Γιαλούσης), Μαρτίνεθ, Κίκε (67' Βλάχος), Ποκόνγκ (77' Θέος), Μάντζης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (62' Βανκεβάι), Αποστολόπουλος, Σταματής (78' Μηλιώτης), Βαρούχας.

Πανσερραϊκός – Πανθρακικός 0-0

Με τον Πανσερραϊκό να έχει δύο δοκάρια, το παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό έληξε ισόπαλο 0-0, σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις στις Σέρρες...

Ίσως από τα πιο αδιάφορα ματς της αγωνιστικής, να ήταν αυτό που έγινε στις Σέρρες ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Πανθρακικό. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις στις αντίπαλες εστίες, με το πρώτο ημίχρονο να είναι αρκετά κακό.

Στην επανάληψη είχαμε τις δύο ευκαιρίες του Πανσερραϊκού. Για την ακρίβεια, τα δύο δοκάρια. Αρχικά στο 56', ο Τσελεπίδης, έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα (57') ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Τσιμίκα. Στο 65' λίγο έλειψε ο Πανθρακικός να φύγει με το διπλό. Ο Μπεκατώρος βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Μέλκας έπεσε στη δεξιά γωνία και έσωσε το πλασέ του Έλληνα άσου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ): Μέλκας, Στέβιτς, Καψάλης, Τσελεπίδης, Παπατζίκος, Φουσού, Ρούτσης (11 λ. τρ. Κανούλας), Τσιμίκας, Κάκκο (78' Κτιστόπουλος), Τσούτσης (84' Τάντιτς), Γκούρτσας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κ. ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ): Γκαραβέλης, Πολίμος, Κάρδαρης, Μπουγαΐδης, Πετρούσης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ρουσσάκης (63' Φουρκάν), Μήλιος, Ζιγκερίδης (80' Κωστίκος), Κυριαλάνης (61' Μπεκατώρος).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα