Σέρχιο Ράμος: «Αυτά για το φτύσιμο τα λένε μόνο... στη Μπαρτσελόνα»

Σέρχιο Ράμος: «Αυτά για το φτύσιμο τα λένε μόνο... στη Μπαρτσελόνα»

Κώστας Ζάλιαρης
Σέρχιο Ράμος: «Αυτά για το φτύσιμο τα λένε μόνο... στη Μπαρτσελόνα»

bet365

Απάντηση σε όσους τον κατηγορούν πως έφτυσε τον Ιάγο Άσπας στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Θέλτα για το Κύπελλο, έδωσε ο Σέρχιο Ράμος, κάνοντας λόγο για... τεχνάσματα του αιωνίου αντιπάλου της Ρεάλ!

Ο αρχηγός των «μερένχες» σκόραρε δύο φορές για να βοηθήσει στον μέγιστο βαθμό στην κατάκτηση της νίκης (2-1) επί της Μάλαγα και έφτασε στα έξι τέρματα στο τρέχον πρωτάθλημα της La Liga.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος, αν ο Μέσι ανοίξει το σκορ στο Εϊμπαρ - Μπαρτσελόνα.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι στον ισπανικό Τύπο και ερωτηθείς για τα όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες με το στιγμιότυπο κατά το οποίο φαίνεται να ... φτύνει τον Ιάγο Άσπας στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου στο «Μπερναμπέου» με τη Θέλτα, απάντησε:

«Αυτά όλα προέρχονται από τη Μπαρτσελόνα. Ήταν πέντε μακριά ο Άσπας και ούτε καν που με είδε ή κατάλαβε κάτι εκείνη τη στιγμή. Δεν ισχύει...» ήταν τα λόγια του Ισπανού στόπερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα