Στην Αθήνα την Κυριακή ο Ονίλο

Νίκος Μαρούδας
Στην Αθήνα την Κυριακή ο Ονίλο

bet365

Έτοιμη να πραγματοποιήσει και την δεύτερη μεταγραφή της είναι η Κέρκυρα, καθώς την Κυριακή φτάνει στην Αθήνα ο Νιγηριανός επιθετικός. Περνάει εργομετρικά και υπογράφει.

Ο Κέβιν Ντιόγκο, ήταν η πρώτη μεταγραφή της Κέρκυρας, αλλά σύντομα θα ολοκληρωθεί και η δεύτερη. Ο Ιφεάνι Ονίλο, πήρε τελικά την βίζα του την Παρασκευή και την Κυριακή πετάει από την Κύπρο με προορισμό την Αθήνα.

Ο Νιγηριανός επιθετικός, όπως σας έχουμε πει κατά το παρελθόν, τα έχει βρει σε όλα με την Κέρκυρα και το μόνο που απέμενε ήταν να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Το απόγευμα της Κυριακής, λοιπόν, είναι προγραμματισμένη η άφιξή του στην Αθήνα. Την Δευτέρα θα περάσει στην πρωτεύουσα από εργομετρικά και την Τρίτη θα αναχωρήσει για το νησί των Επτανήσων.

Εκεί, θα έχει τις τελικές συζητήσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Κέρκυρα. Αυτή θα είναι και η δεύτερη μεταγραφή των Φαιάκων στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου (την οποία διαβάσατε πρώτα στο gazzetta.gr), ενώ πιθανότατα θα ακολουθήσουν ακόμα δύο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα