Παραιτήθηκε ο Νιόπλιας από τον ΟΦΗ

Παραιτήθηκε ο Νιόπλιας από τον ΟΦΗ

Gazzetta team
Παραιτήθηκε ο Νιόπλιας από τον ΟΦΗ

bet365

Παρελθόν από την ηγεσία του ΟΦΗ αποτελεί ο Νίκος Νιόπλιας, μετά την εντός έδρας ήττα από την Λαμία.

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, γνωστοποίησε μετά την ήττα των Κρητικών από την Λαμία, ο Νίκος Νιόπλιας. Λίγο αργότερα, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, στην οποία αναφέρεται πως μετά από συζήτηση του Έλληνα τεχνικού με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Γιάννη Πολεμαρχάκη, ο πρώτος υπέβαλε επισήμως την παραίτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Νίκος Νιόπλιας μετά το τέλος του αγώνα ΟΦΗ-Λαμία (1-2) στο Γεντί Κουλέ, είχε συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλη Μυλωνάκη και υπέβαλλε την παραίτηση του απο την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Νίκος Νιόπλιας στη συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας, τόνισε ότι πρέπει στην παρούσα φάση να γίνει μια αλλαγή, ώστε να μπορέσει ο ΟΦΗ, να έχει το χρόνο να ανακάμψει και να διεκδικήσει την άνοδο.

Ο Νίκος Νίόπλιας παραμένει ένα κεφάλαιο για τον ΟΦΗ.

Τα αποτελέσματα μπορεί φέτος να μην δικαίωσαν την σκληρή δουλειά που έκανε, αλλά κανείς μας δεν πρέπει να ξεχνάει ότι ήρθε στα δύσκολα πέρσι και βοήθησε την ομάδα μας να πετύχει την άνοδο σε μια δύσκολη χρονιά στην Γ' Εθνική.

Σίγουρα η ευθύνη δεν είναι μόνο δική του, για τα αποτελέσματα, που δεν είναι τα επιθυμητά και αυτό το γνωρίζουμε και θα προσπαθήσουμε πάνω σε αυτό, να κάνουμε ότι είναι δυνατόν, για να βελτιωθεί η εικόνα. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τον ευχαριστεί για τα όσα προσέφερε στον ΟΦΗ και του εύχεται καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει. Η πόρτα του ΟΦΗ θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν».

NΙΟΠΛΙΑΣ

«Στα δύσκολα θα είμαι πάντα εδώ»

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε:
«Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα μου, εδώ είναι το σπίτι μου. Είμαι ένα χρόνο εδώ και καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα απο τη Γ' Εθνική. Μετά το τελευταίο αποτέλεσμα, θεωρώ ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, ώστε η ομάδα να έχει τα περιθώρια να διεκδικήσει το στόχο που έχει θέσει.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την συνεργασία, αλλά και τους φιλάθλους για την στήριξη που έδειξαν και σε μένα αλλά και στην ομάδα, πέρσι και φέτος. Και να συνεχίσουν να το κάνουν, για να επιστρέψει ο ΟΦΗ εκεί που όλοι μας θέλουμε να βρίσκεται. Ηρθα στον ΟΦΗ στα δύσκολα και όταν ξαναβρεί δυσκολίες ο ΟΦΗ, παλι εδώ θα είμαι. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και να μπορέσει να τα καταφέρει».

ΠΟΛΕΜΑΡΧΑΚΗΣ
«Ευχαριστούμε το Νίκο Νιόπλια»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης ανέφερε για την παραίτηση του Νίκου Νιόπλια, στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ότι «θέλω να ευχαριστήσω τόσο σαν διοίκηση, όσο και προσωπικά το Νίκο Νιόπλια, για τα όσα προσέφερε στον ΟΦΗ πέρσι και φέτος. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε. Ο Νίκος φεύγει σαν φίλος απο τον ΟΦΗ και εύχομαι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».

Ο Μηνάς Πίτσος και ο Νίκος Κουνδουράκης, αναλαμβάνουν την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, μέχρι την εξεύρεση προπονητή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα