Χιμένεθ: «Δεν διαπραγματεύεται η θέληση για νίκη»

Χιμένεθ: «Δεν διαπραγματεύεται η θέληση για νίκη»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Δεν διαπραγματεύεται η θέληση για νίκη»

bet365

Μήνυμα στους παίκτες του στέλνει ο Μανόλο Χιμένεθ μέσω των δηλώσεων του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στη Nova για την κυριακάτικη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ και είπε τα εξής...

«Από την πρώτη στιγμή που έφυγα απ' την ΑΕΚ στην προηγούμενη θητεία μου, θα επέστρεφα οποιαδήποτε στιγμή θα με χρειαζόταν η ομάδα. Λόγω οικονομικών προβλημάτων και όχι για αγωνιστικούς λόγους ήταν δύσκολο το έργο μας την προηγούμενη φορά. Η ΑΕΚ όμως κέρδισε την καρδιά μου. Για μένα υπάρχουν δύο ομάδες, η Σεβίλλη και η ΑΕΚ, στις οποίες θα γύριζα οποιαδήποτε στιγμή μου ζητηθεί. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν επέστρεψα για οικονομικούς λόγους. Δεν με απασχολεί το συμβόλαιο, αλλά μόνο το πως θα βοηθήσω. Γι' αυτό ζητάω και από τους ποδοσφαιριστές μου να δεσμευτούμε ότι θα δουλέψουμε για να νικήσουμε. Να μπορούν να μας κρίνουν για την αγωνιστική μας συμπεριφορά εντός γηπέδου και όχι για την παθητικότητα που θα έχουμε».

- Σε σχέση με την προηγούμενη θητεία, τώρα είστε πιο αισιόδοξος, αφού οι συνθήκες μοιάζουν να είναι καλύτερες;

«Είναι διαφορετικές συνθήκες. Όχι καλύτερες. Δεν υπάρχουν δύο καταστάσεις ίδιες, αλλά μπορεί να είναι και παρόμοιες. Τόσο πριν όσο και τώρα τα άτομα που γνώρισα στην ομάδα ήταν ΑΕΚ. Αυτό είναι που μετράει. Όλοι είμαστε περαστικοί από την ομάδα και κανένας δεν μένει για πάντα στην ιστορία. Η ομάδα είναι που μένει κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο λόγος που έφυγα τότε δεν ήταν αγωνιστικός. Το τελευταίο παιχνίδι που έκατσα στον πάγκο ήταν με τον Πανιώνιο, όταν νικήσαμε με γκολ του Μανωλά. Από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει. Τότε οι λόγοι που έφυγα ήταν οικονομικοί και όχι αγωνιστικοί. Οι παίκτες δεν άντεχαν άλλο».

- Ο πρώτος στόχος για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα ποιος είναι;

«Το σημαντικό είναι να δείξουμε ότι θέλουμε να πετύχουμε. Το ποδόσφαιρο πάντα το καταλάβαινα από την αγωνιστική συμπεριφορά κι αυτό δεν διαπραγματεύεται. Το να θέλεις να κάνεις σωστά τα πράγματα δεν διαπραγματεύεται. Στη συνέχεια, ανάλογα με τον αντίπαλο και το πως πάει το παιχνίδι, είναι κάτι που το βλέπεις διαφορετικά. Η θέληση όμως για τη νίκη είναι μη διαπραγματεύσιμη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα