Γράφας: «Καλύτερα μην χάσεις»

Γράφας: «Καλύτερα μην χάσεις»

Gazzetta team
Γράφας: «Καλύτερα μην χάσεις»

bet365

Ο Γράφας τόνισε πως η Βέροια από την στιγμή που δεν κέρδισε, μένει ικανοποιημένη από τον βαθμό
Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε η Βέροια στο Καυτανζόγλειο εμφανίστηκε ο Θωμάς Γράφας μετά το σημερινό ματς. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με ίδιους στόχους. Η Βέροια έδειξε καλό πρόσωπο απέναντι σε μία ομάδα που είχε και αυτή 100% ανάγκη του βαθμούς. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Στο δεύτερο μέρος θεωρώ ότι αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί, μπορούσαμε να πάρουμε το ματς. Όμως, όταν κάτι δεν μπορείς να το κερδίσεις, καλύτερα να μην το χάσεις», είπε αρχικά και συνέχισε. «Η βαθμολογία αδικεί τον Ηρακλή. Καμία ομάδα δεν είχε εύκολο έργο στο Καυτανζόγλειο. Θέλω να ευχηθώ στον Ηρακλή ότι καλύτερο γιατί είναι πολύ μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος».
Κλείνοντας ρωτήθηκε για την «μάχη» της παραμονής. «Πιστεύω ότι θα παιχθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική για κάποιες ομάδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα