Λίβερπουλ - Σουόνσι 2-3

Λίβερπουλ - Σουόνσι 2-3

bet365

Πρώτη εντός έδρας ήττα στη σεζόν για τη Λίβερπουλ (3-2 από τη Σουόνσι) και η άμυνά της τεράστιο... εμπόδιο στη μάχη για τον τίτλο. Δυο γκολ Γιορέντε και Φιρμίνο.

Η Λίβερπουλ δεν έδειξε... σεβασμό στη Σουόνσι του Κλέμεντ, η άμυνά της σε ακόμα ματς ήταν «τρύπια» και η κορυφή απομακρύνθηκε. Οι Κύκνοι... σόκαραν τους Κόκκινους, τους ανάγκασαν στην πρώτη εντός έδρας ήττα τους στη σεζόν (3-2) και πήραν βαθμολογική ανάσα. Δυο γκολ ο Γιορέντε, απάντησε ο Φιρμίνο, αλλά ο Σίγκουρντσον έδωσε ένα απίθανο τρίποντο.

Οι Κόκκινοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πίεσαν τους Ουαλούς, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν όπως ήθελαν. Εξάλλου, η διπλή ζώνη άμυνας των Κύκνων έκανε δυσκολότερη τη ζωή των γηπεδούχων. Ενα ψαλίδι του Λαλάνα στο 8' ήταν η μοναδική καλή στιγμή για την ομάδα του Κλοπ. Ο Φιρμίνο προσπαθούσε μόνος, ο Κουτίνιο αναγκαζόταν να βρεθεί στη σέντρα για να πάρει τη μπάλα και η Σουόνσι είχε όλο το χρόνο να οργανωθεί σωστά. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν και την καλύτερη ευκαιρία, αλλά το πλασέ του Κάρολ στο 19' βρήκε το δοκάρι. Την τελευταία φορά που η Λίβερπουλ δεν έκανε σουτ εντός στόχου στο Ανφιλντ, ήταν τον Νοέμβριο του 2015, πάλι με τη Σουόνσι!!!

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος, αν ο Αγουέρο ανοίξει το σκορ στο Μαν. Σίτι - Τότεναμ.

Το σκηνικό στην επανάληψη ήταν εντελώς διαφορετικό! Μέσα σε τέσσερα λεπτά (48', 52'), οι Κύκνοι είχαν φροντίσει να παγώσουν τους γηπεδούχους. Ο Γιορέντε εκμεταλλεύθηκε την αμυντική ανυπαρξία των Κόκκινων και από κοντά πέτυχε το 1-0. Στην επόμενη φάση ήρθε και το δεύτερο γκολ. Εξαιρετική σέντρα του Σίγκουρντσον και ο Γιορέντε με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Ηταν τα πρώτα φετινά γκολ του Ισπανού μακριά από το Λίμπερτι!

Ωστόσο, ο Φιρμίνο ανέλαβε δράση και στο 55' μείωσε σε 2-1. Σέντρα του Μίλνερ, κεφαλιά του Βραζιλιάνου και κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Φαμπιάνσκι. O Στάριτζ πέρασε στη θέση του Κουτίνιο, οι Κόκκινοι πίεσαν αρκετά και στο 69' ήρθε η ισοφάριση με εξαιρετική ενέργεια του Φιρμίνο! Κι ενώ το Ανφιλντ... έβραζε, ο Σίγκουρντσον στο 74' με ιδανικό τελείωμα διαμόρφωσε το 3-2. Ηταν μόλις η δεύτερη φορά που ο Κλοπ δέχεται εντός έδρας τρία γκολ σε ματς της Premier League. Στη συνέχεια ο Οριγκί νικήθηκε από τον Φαμπιάνσκι, ενώ η προσπάθεια του Λαλάνα βρήκε το δοκάρι!

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Κλάβαν, Μίλνερ, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Τσαν (70’ Οριγκί), Λαλάνα, Κουτίνιο (57’ Στάριτζ), Φιρμίνο

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Νόουτον, Φερνάντεζ, Μόουσον, Όλσον (79’ Ράνχελ), Κάρολ, Φερ, Κορκ, Ράουτλετζ, Σίγκουρντσον, Γιορέντε (85’ Μπαστόν)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα