Λίβερπουλ - Σουόνσι 2-3

Λίβερπουλ - Σουόνσι 2-3

bet365

Πρώτη εντός έδρας ήττα στη σεζόν για τη Λίβερπουλ (3-2 από τη Σουόνσι) και η άμυνά της τεράστιο... εμπόδιο στη μάχη για τον τίτλο. Δυο γκολ Γιορέντε και Φιρμίνο.

Η Λίβερπουλ δεν έδειξε... σεβασμό στη Σουόνσι του Κλέμεντ, η άμυνά της σε ακόμα ματς ήταν «τρύπια» και η κορυφή απομακρύνθηκε. Οι Κύκνοι... σόκαραν τους Κόκκινους, τους ανάγκασαν στην πρώτη εντός έδρας ήττα τους στη σεζόν (3-2) και πήραν βαθμολογική ανάσα. Δυο γκολ ο Γιορέντε, απάντησε ο Φιρμίνο, αλλά ο Σίγκουρντσον έδωσε ένα απίθανο τρίποντο.

Οι Κόκκινοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πίεσαν τους Ουαλούς, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν όπως ήθελαν. Εξάλλου, η διπλή ζώνη άμυνας των Κύκνων έκανε δυσκολότερη τη ζωή των γηπεδούχων. Ενα ψαλίδι του Λαλάνα στο 8' ήταν η μοναδική καλή στιγμή για την ομάδα του Κλοπ. Ο Φιρμίνο προσπαθούσε μόνος, ο Κουτίνιο αναγκαζόταν να βρεθεί στη σέντρα για να πάρει τη μπάλα και η Σουόνσι είχε όλο το χρόνο να οργανωθεί σωστά. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν και την καλύτερη ευκαιρία, αλλά το πλασέ του Κάρολ στο 19' βρήκε το δοκάρι. Την τελευταία φορά που η Λίβερπουλ δεν έκανε σουτ εντός στόχου στο Ανφιλντ, ήταν τον Νοέμβριο του 2015, πάλι με τη Σουόνσι!!!

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος, αν ο Αγουέρο ανοίξει το σκορ στο Μαν. Σίτι - Τότεναμ.

Το σκηνικό στην επανάληψη ήταν εντελώς διαφορετικό! Μέσα σε τέσσερα λεπτά (48', 52'), οι Κύκνοι είχαν φροντίσει να παγώσουν τους γηπεδούχους. Ο Γιορέντε εκμεταλλεύθηκε την αμυντική ανυπαρξία των Κόκκινων και από κοντά πέτυχε το 1-0. Στην επόμενη φάση ήρθε και το δεύτερο γκολ. Εξαιρετική σέντρα του Σίγκουρντσον και ο Γιορέντε με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Ηταν τα πρώτα φετινά γκολ του Ισπανού μακριά από το Λίμπερτι!

Ωστόσο, ο Φιρμίνο ανέλαβε δράση και στο 55' μείωσε σε 2-1. Σέντρα του Μίλνερ, κεφαλιά του Βραζιλιάνου και κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Φαμπιάνσκι. O Στάριτζ πέρασε στη θέση του Κουτίνιο, οι Κόκκινοι πίεσαν αρκετά και στο 69' ήρθε η ισοφάριση με εξαιρετική ενέργεια του Φιρμίνο! Κι ενώ το Ανφιλντ... έβραζε, ο Σίγκουρντσον στο 74' με ιδανικό τελείωμα διαμόρφωσε το 3-2. Ηταν μόλις η δεύτερη φορά που ο Κλοπ δέχεται εντός έδρας τρία γκολ σε ματς της Premier League. Στη συνέχεια ο Οριγκί νικήθηκε από τον Φαμπιάνσκι, ενώ η προσπάθεια του Λαλάνα βρήκε το δοκάρι!

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Κλάβαν, Μίλνερ, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Τσαν (70’ Οριγκί), Λαλάνα, Κουτίνιο (57’ Στάριτζ), Φιρμίνο

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Νόουτον, Φερνάντεζ, Μόουσον, Όλσον (79’ Ράνχελ), Κάρολ, Φερ, Κορκ, Ράουτλετζ, Σίγκουρντσον, Γιορέντε (85’ Μπαστόν)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα