Ατλέτικο Μαδρίτης - Εϊμπάρ 3-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Εϊμπάρ 3-0

bet365

H Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εύκολα 3-0 της Εϊμπάρ στο Βιθέντε Καλντερόν και ουσιαστικά εξασφάλισε πρόκριση για τα ημιτελικά. Πέρασε το όριο των 500 γκολ!
Η Ατλέτικο δε συνάντησε δυσκολίες από την Εϊμπάρ, επικράτησε εύκολα 3-0 στον πρώτο προημιτελικό και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Η ομάδα του Σιμεόνε παρουσιάστηκε σοβαρή, όπως στα τρία τελευταία νικηφόρα ματς πρωταθλήματος, ήταν πειθαρχημένη στα μετόπισθεν και με κορυφαίο τον Γκριζμάν πήρε αυτό που ήθελε. Αλλωστε, ο Αργεντίνος τεχνικός είχε στείλει το μήνυμα «Είναι ιστορικά μια ωραία διοργάνωση για την Ατλέτικο και την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό».
Στο 28' από ασίστ του Χιμένεθ ο Γκριζμάν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μάλιστα, ο Γάλλος επιθετικός έφτασε τα 4 γκολ στο 2017 κι έχει τα περισσότερα στην Ισπανία μαζί με τον Μέσι στο 2017! Στο 60΄η Ατλέτικο πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων. Ο Καράσκο δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά ο Κορέα πέτυχε το 500ο γκολ της ομάδας του υπό τις οδηγίες του Σιμεόνε (σε όλες τις διοργανώσεις. Στο 68' ο Γκριζμάν μοίρασε στον Γκαμεϊρό, ο οποίος διαμόρφωσε το 3-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα