Παίρνει την βίζα και έρχεται ο Ονίλο

Νίκος Μαρούδας
Παίρνει την βίζα και έρχεται ο Ονίλο

bet365

Το σίριαλ με τον ερχομό του Νιγηριανού στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κέρκυρας, φαίνεται πως ολοκληρώνεται, με τον ποδοσφαιριστή να παίρνει την βίζα του την Παρασκευή και να έρχεται στην Αθήνα.

Ο Κέβιν Ντιόγκο, θα είναι η πρώτη μεταγραφή της Κέρκυρας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ωστόσο, χρονικά η περίπτωση του Ιφεάνι Ονίλο προηγείται από αυτή του Γάλλου. Εδώ και μέρες οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι ο ποδοσφαιριστής να έρθει στην Ελλάδα.

Το γεγονός όμως πως εδώ και μέρες δεν μπορεί να βγάλει βίζα, έχει πάει πίσω την έλευσή του στην Αθήνα. Τελικά το θέμα φαίνεται πως λύθηκε, ο Ονίλο την Παρασκευή θα έχει στα χέρια του την βίζα και το αργότερο το Σάββατο θα έχει φτάσει στην Ελλάδα. Εδώ θα περάσει από εργομετρικά και αν όλα πάνε καλά θα βρεθεί στην Κέρκυρα ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του νησιού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα