Εμφανίστηκε ο Ιμπαρμπο, καταγγέλθηκε η σύμβαση!

Εμφανίστηκε ο Ιμπαρμπο, καταγγέλθηκε η σύμβαση!

Νίκος Αθανασίου
Εμφανίστηκε ο Ιμπαρμπο, καταγγέλθηκε η σύμβαση!

bet365

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τον ατζέντη του, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ώστε να βρεθεί λύση με το θέμα του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Καταγγέλθηκε η σύμβαση από τον Παναθηναϊκό, στο Κορωπί ο ποδοσφαιριστής!

Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο έκανε την Πέμπτη την εμφάνισή του στην Ελλάδα μαζί με τον ατζέντη του! Ο Κολομβιανός, όλες αυτές τις μέρες απουσίαζε αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις της ομάδας, προκαλώντας την δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Ο Ιμπάρμπο λοιπόν έφτασε στην Ελλάδα την Πέμπτη, μαζί με τον Ρικάρντο Καλέρι, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει όλες τις δέουσες νομικές ενέργειες ώστε να προστατεύσει τα συμφέροντα του, ενώ έχει καταγγείλει την σύμβαση με τον ποδοσφαιριστή. Στα... αξιοσημείωτα της υπόθεσης, το γεγονός πως ο Κολομβιανός δεν γνώριζε ότι η ομάδα του έχει απόψε παιχνίδι και είχε καταλύσει στο ξενοδοχείο, πηγαίνοντας στο Κορωπί για να... προπονηθεί!

Παναθηναϊκός - Πλατανιάς με επιστροφή, αν ο Λέτο πετύχει το πρώτο τέρμα του αγώνα.

Επίσης, από τους «πράσινους», τόνιζαν πως τυχόν προσπάθεια της πλευράς του Κολομβιανού για επίλυση της διαφοράς χωρίς οι δύο πλευρές να καταλήξουν στα δικαστήρια, θα εκτιμηθεί από την ΠΑΕ πριν παρθεί η όποια απόφαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα