Ολυμπιακός: Συνεχίζει το πλάνο για δύο θέσεις

Ολυμπιακός: Συνεχίζει το πλάνο για δύο θέσεις

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Συνεχίζει το πλάνο για δύο θέσεις

bet365

Παραμένει εξαιρετικά πιθανή η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας του Ολυμπιακού με στόπερ και με εξτρέμ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στο Λιμάνι καλά κρατούν οι προσπάθειες για μεταγραφές. Και για τον στόπερ (σ.σ. για υποθέσεις όπως του Μιλόσεβιτς) και για την θέση του εξτρέμ (σ.σ. για περιπτώσεις όπως των Ντόλι ή Ματέους Περέιρα).

Υπάρχει ακόμα η σοβαρή πιθανότητα να κλείσουν παίκτες για τις δύο αυτές θέσεις. Ως προς τον κεντρικό αμυντικό δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο για δανεισμό του Βιάνα ενώ στο καθεστώς της παραχώρησης - πέραν του Ομάρ που ως γνωστόν κλείνει στην Χαλ - παραμένουν οι Καρντόσο και Μανιάτης αλλά και ο Τσόρι. Για τον εξτρέμ υπήρχαν πηγές πως στον Ολυμπιακό την έχουν προχωρήσει πολύ την υπόθεση. Πιο πολύ σε σχέση με του στόπερ και πως αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα