Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 0-0

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 0-0

bet365

Σε ένα φτωχό, από φάσεις ματς, Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που διατηρεί την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στην κορυφή με 27 βαθμούς, τη στιγμή που η Λαμία ανέβηκε στους 25.

Ο ΟΦΗ δεν εκμεταλλεύτηκε το δοκάρι στο 4’, ο Απόλλων δεν μπόρεσε να βρει στόχο στις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησε και έτσι, ένα κακό ποιοτικά ματς στην Ριζούπολη έληξε χωρίς σκορ, αποτέλεσμα που ωστόσο διατηρεί μόνη πρώτη στη βαθμολογία την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Το ματς ξεκίνησε με την... υποψία ότι θα δούμε ένα ματς γεμάτο φάσεις. Ωστόσο, πέρα από το δοκάρι του Μιλοσάβλιεφ μόλις στο 4ο λεπτό, δεν υπήρξε τίποτα άλλο το αξιοσημείωτο, μιας και οι παίκτες των δύο ομάδων (κυρίω; Αυτοί του ΟΦΗ) αρκέστηκαν στο δυνατό παιχνίδι και στα σκληρά μαρκαρίσματα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης, με τον Απόλλωνα στη συνέχεια να παίρνει παραπάνω μέτρα και να προσπαθεί να «χτυπήσει», χωρις όμως να πραγματοποιήσει κάποια κλασική ευκαιρία. Ο Κονέ απείλησε με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο έβγαλε ο Δερμιτζάκης, ενώ αργότερα ένα συρτό σουτ του Πετρόπουλου σταμάτησε στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα. Χαρακτηριστικό, δε, του πόσο φτωχό ήταν το θέαμα είναι το ότι στο ημίχρονο δεν υπήρχε καν... κόρνερ!

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ορεξάτοι παίρνοντας δύο κόρνερ, ενώ ο στο 47’ ο Αλμπάνης βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους γηπεδούχους όταν στο 55’ ο Κύργιας άφησε τη θέση του στον Τσιάρα, φεύγοντας τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Ντάσιος μετατοπίστηκε δίπλα στο πλευρό του Δεληζήση και έτσι άλλαξαν τα πλάνα του Μάντζιου.

Κάπου εκεί έπιασε και μια σύντομη μπόρα, ενώ για να δούμε καλή στιγμή στο ματς έπρεπε να περάσουν πάνω από 20’ μιας και στο 73’ ο Πετρόπουλος δεν έπιασε γεμάτη την κεφαλιά στην εκτέλεση φάουλ του Κονέ, με τον Δερμιτζάκη να μπλοκάρει εύκολα. Δύο λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του ΟΦΗ να έχει αναγκαστική αλλαγή με τον Κώτσιο να αποχωρεί ζαλισμένος.

Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς ανήκει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τον Αλμπάνη να πιάνει ένα ξαφνικό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η προσπάθειά του πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Έτσι, ο Απόλλων συνεχίζει αήττητος και μόνος πρώτος στο πρωτάθλημα με 27 βαθμούς, ενώ ο ΟΦΗ πήγε στους 21.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Απόλλων Σμύρνης:
Γεωργακόπουλος, Πάνος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Ντάσιος , Κάσσος, Κρητικός, Πετρόπουλος, Κονέ, Αλμπάνης
ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Μιλοσάβλιεφ, Όστοϊτς, Βουό, Χαντί, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Χίσι, Αντουκόρ, Ράντι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα