Τέλος ο Ματζουράκης από τον Παναιτωλικό!

Μιχάλης Τσαμπάς
Τέλος ο Ματζουράκης από τον Παναιτωλικό!

bet365

Όπως ήταν αναμενόμενο κι επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr ο Γιάννης Ματζουράκης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναιτωλικού! Υπηρεσιακός ο Νταλακούρας κόντρα σε ΑΕΚ.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Καλογερόπουλου στο ματς της περασμένης Κυριακής στην Τρίπολη, στο gazzetta διαβάσατε ότι ο Γιάννης Ματζουράκης είναι... τελειωμένος από τον Παναιτωλικό.

Το κλίμα ήταν βαρύ για τον ίδιο και μέσα στην ομάδα υπήρχε η πίστη ότι δύσκολα θα μπορούσε να δώσει κάτι περισσότερο στην συνέχεια για την αγωνιστική ανάκαμψη.

Έτσι το πρωί της Τρίτης μετά από συνάντηση που υπήρχε στο Emileon πάρθηκε η απόφαση της λύσης της συνεργασίας μαζί του μετά από 1 χρόνο και 3 μήνες που βρέθηκε στον πάγκο του Αγρινιώτικου συλλόγου!

Όσο αφορά την επόμενη μέρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ το απόγευμα της Τετάρτης χρέη προπονητή θα εκτελέσει ο Γιάννης Νταλακούρας (βοηθός ως τώρα του Ματζουράκη), ενώ ήδη υπάρχει αναζήτηση προπονητή καθώς αμέσως μετά ακολουθεί το επίσης δύσκολο ματς το Σάββατο στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Ονόματα ήδη ακούγονται πολλά. Προπονητές έχουν προταθεί και αυτοπροταθεί αλλά οριστική απόφαση ακόμη δεν υπάρχει...

Ματζουράκης: Φεύγω με τις πιο ωραίες αναμνήσεις

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση από τους Αγρινιώτες να ανακοινώνουν το τέλος της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό, με τον Γιάννη Ματζουράκη να τονίζει ότι αποχωρεί ως φίλος,

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα με αντικείμενο την πορεία της ομάδας, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη. Η προσφορά του στον Παναιτωλικό ήταν σημαντική και τον ευχαριστούμε. Ευχόμαστε το καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Προφανώς δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μοναδικός υπεύθυνος για την κακή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών και θα ληφθεί κάθε μέριμνα ώστε ο Παναιτωλικός να επανέλθει σύντομα στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο κ. Ματζουράκης μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό, έκανε την εξής δήλωση:

Ήρθα στον Παναιτωλικό έχοντας ξεχωριστή εκτίμηση στον πρόεδρο, τους συνεργάτες του, την ομάδα και τον κόσμο της. Κλείνω σήμερα τη συνεργασία μαζί της, έχοντας ακριβώς την ίδια εκτίμηση. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Φεύγω με τις πιο ωραίες αναμνήσεις κρατώντας στιγμές που λίγες φορές συνάντησα στην πολυετή πορεία μου στο ποδόσφαιρο.

Όπως το χειροκρότημα των φιλάθλων που συνόδευε την είσοδό μου στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι, που σε λίγες ομάδες είχα εισπράξει μέχρι τώρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και ταυτόχρονα να τον παροτρύνω να βοηθήσει την ομάδα, που αξίζει τη στήριξή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα