Η προπόνηση της Δευτέρας σε Πλατανιά

Gazzetta team
Η προπόνηση της Δευτέρας σε Πλατανιά

bet365

Ο Πλατανιάς άρχισε την προετοιμασία του για τον αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα της Super League την Πέμπτη.
Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν για την ομάδα του Πλατανιά και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται σε μια ακόμα σημαντική αποστολή. Την Πέμπτη ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική της Super League και ήδη η προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκίνησε.
Στην προπόνηση της Δευτέρας οι παίκτες που αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο, έκαναν αποθεραπεία και ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής και διπλό στο μισό γήπεδο. Ο Στανισάβλιεβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα