Από Τρίτη ξεκινά προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ (vid)

Από Τρίτη ξεκινά προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Από Τρίτη ξεκινά προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πέρασε τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και την Τρίτη (17.01) μπαίνει στις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες η προπόνηση της Δευτέρας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ πέρασε από τα απαραίτητα εργομετρικά και ιατρικά τεστ κι από την Τρίτη (17.01) αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Δευτέρας (16.01), όπου αυτό που κυριάρχησε ήταν η κακοκαιρία και η μερική χιονόπτωση κατά τη διάρκεια που οι ποδοσφαιριστές ήταν στο γήπεδο.

Το θετικό για τον Βλάνταν ίβιτς είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στον Λεβαδειακό.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ένα έντονο κομμάτι ταχυδύναμης σε τέσσερις σταθμούς, passing game και παιχνίδι κατοχής της μπάλας δέκα εναντίον δέκα σε μικρό χώρο..

Την Τρίτη (17.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα