Επίσκεψη στο Ωνάσειο από Πλατανιά

Gazzetta team
Επίσκεψη στο Ωνάσειο από Πλατανιά

bet365

Σημαντική πρωτοβουλία από Πλατανιά, που την Πέμπτη 19/1 στις 12.30 μ.μ., η αποστολή της ομάδας που θα βρίσκεται στην Αθήνα για την αναμέτρηση με Παναθηναϊκό, θα επισκεφτεί το Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.
Είναι η πρώτη φορά που αποστολή ποδοσφαιρικής ομάδας θα βρεθεί στο Ωνάσειο, γεγονός που αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τον Πλατανιά και επιτεύχθηκε μετά από συντονισμένη προσπάθεια της διοίκησης της ΠΑΕ.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο Ωνάσειο, οι παίκτες της ομάδας μας και το τεχνικό επιτελείο θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα και ενώ θα πραγματοποιηθεί και ενημέρωση από τους ιατρούς του Κέντρου για την πολυετή προσφορά του στον τομέα της υγείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα