Επιστρέφει ο Ζέκα, «τρέχει» ο Μολέδο!

Επιστρέφει ο Ζέκα, «τρέχει» ο Μολέδο!

Νίκος Αθανασίου
Επιστρέφει ο Ζέκα, «τρέχει» ο Μολέδο!

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα εξέτισε την τιμωρία του και θα είναι βασικός κόντρα στον Πλατανιά. Νοκ άουτ ο Μέστο, όπως και ο Κουτρουμπής, πιθανότητες να προλάβει έχει μόνο ο Ροντρίγκο Μολέδο.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την... πολυτέλεια να «μείνει» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και την νέα απώλεια βαθμών, μιας και την Πέμπτη φιλοξενεί τον Πλατανιά στην έναρξη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση των παικτών του πάνω στο χορτάρι, κάτι που επεσήμανε στους «πράσινους». Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στον αγώνα της Πέμπτης με τους Κρητικούς, στον οποίο επιστρέφει ο Κάρλος Ζέκα που εξέτισε την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών και αναμένεται να είναι βασικός στο πλευρό του Δημήτρη Κουρμπέλη.Από κει και πέρα ο Τζάντο Μέστο είναι νοκ-άουτ με θλάση ενώ και ο Γιώργος Κουτρουμπής δεν έχει πιθανότητες να είναι έτοιμος. Ο μόνος που δίνει «μάχη» και μπορεί να είναι διαθέσιμος είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο και οι προπονήσεις του επόμενου 48ωρου θα κρίνουν την συμμετοχή του.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μάλαγα - Σοσιεδάδ.

Οσοι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν χθες τον αγώνα με την ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις δύναμης και έντασης και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα