Το απόγευμα η άφιξη Σισοκό!

Δημήτρης Τομαράς
Το απόγευμα η άφιξη Σισοκό!

bet365

Με πτήση από το Λονδίνο φτάνει ο Σισοκό, το απόγευμα, στο «Ελ.Βενιζέλος», για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Σε πρώτο πλάνο παραμένει και προσθήκη για στόπερ και για εξτρέμ.

Ο έμπειρος μπακ της Άστον Βίλα θα συνεχίσει την καριέρα του με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας επέλθει συμφωνία για δανεισμό του από τους «χωριάτες», με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο 29χρονος, πρώην άσος της Λίβερπουλ, αναμένεται στην Αθήνα με πτήση από το Λονδίνο και η ώρα άφιξής του θα είναι στις 17:50. Πέραν του Αλί Σισοκό υπάρχουν και άλλα ανοιχτά θέματα στο ρόστερ και την ομάδα.

Για τον στόπερ και την πιθανή κίνηση έχετε ενημερωθεί από χθες, όπως και για τα άλλα ανοιχτά ζητήματα, σαν αυτό του εξτρέμ. Παράλληλα όμως στο Λιμάνι συνεχίζει να υφίσταται θέμα Μπέντο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα