«Δική σας η ιστορία με Κόστα, είναι χαρούμενος στην Τσέλσι»

«Δική σας η ιστορία με Κόστα, είναι χαρούμενος στην Τσέλσι»

Κώστας Ζάλιαρης
«Δική σας η ιστορία με Κόστα, είναι χαρούμενος στην Τσέλσι»

bet365

Ενδεχομένως ο Μάρκος Αλόνσο να γνωρίζει κάτι παραπάνω στην υπόθεση του Ντιέγκο Κόστα, με τον Ισπανό μπακ να διαψεύδει την πολύκροτη ιστορία με τον επιθετικό της Τσέλσι.

Ο Κόστα παρουσιάζεται ξανά ως το ... κακό παιδί, από τη στιγμή που το βράδυ της Παρασκευής κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που τόνιζαν ότι έμεινε εκτός αποστολής των «μπλε» για το ματς με τη Λέστερ ελέω καυγά με τον Αντόνιο Κόντε.

Η «Daily Mail» ανέφερε πως ο Ισπανός επιθετικός επικαλέστηκε πρόβλημα στη μέση, το ιατρικό επιτελείο που τον εξέτασε δεν διέγνωσε κάτι τέτοιο κι έπειτα ήρθε η κόντρα με τον Ιταλό προπονητή.

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος, αν ο Ζλάταν ή ο Φιρμίνο σκοράρει το πρώτο τέρμα στο Μάντσεστερ Γ. - Λίβερπουλ.

Η ομάδα τα έβγαλε πέρα δίχως εκείνον με το τελικό 3-0 στο «King Power Stadium» και λίγο μετά το ματς, ο συμπατριώτης του Ντιέγκο Κόστα, Μάρκος Αλόνσο, που πρωταγωνίστησε με τα δύο γκολ απέναντι στη Λέστερ, είπε:

«Εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε φτιάξει όλη αυτή την ιστορία... Ο Ντιέγκο είναι χαρούμενος και θα έχει μια πολύ καλή σεζόν στην Τσέλσι».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα